Emmi Kainulainen ja Mikael Granlund edustivat NHL Awards -gaalassa vuonna 2017.
Julkkikset

Mikael Granlundin kihlattu Emmi Kainulainen julkaisi söpön raskauskuvan – onnellinen hymy kertoo kaiken

Jääkiekkoilija Mikael Granlundin luovana johtajana ja mallina työskentelevä puoliso Emmi Kainulainen julkaisi ensimmäisen kuvan raskaudestaan.
Teksti: Anniina Nirhamo Kuvat: MVphotos

Jääkiekkoilija Mikael Granlund, 26, ja hänen kihlattunsa Emmi Kainulainen, 27, vahvistivat viime kuussa saavansa perheenlisäystä. Asiasta kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat. Samalla he vahvistivat myös tuoreen kihlauksensa.

Nyt Kainulainen on julkaissut Instagramissa ensimmäisen, suloisen raskauskuvan. Kuvassa hän poseeraa onnellisen näköisenä kädet pyöristyneellä vatsallaan.

”Enemmän kuin innoissani elämästä… ja kaikesta, mitä meillä on edessämme,” Emmi kirjoittaa kuvatekstissä sydämien, vauvaemojin ja hashtagin #kiitollinen kera.

Kotona odottaa jo koira

Kainulainen ja Granlund asuvat Minneapolisissa Yhdysvalloissa, jossa Granlund pelaa NHL-joukkue Minnesota Wildissa. Kainulainen on opiskellut sisustusarkkitehdiksi ja työskentelee oman verkkosivustonsa luovana johtajana sekä kuvataiteilijana, vaatesuunnittelijana ja mallina.

Pariskunta on seurustellut Ilta-Sanomien mukaan noin kuuden vuoden ajan. Aluksi he elivät etäsuhteessa Suomen ja Yhdysvaltojen välillä, mutta nyt Kainulainen on asunut Minneapolisissa jo useamman vuoden ajan. Heillä on myös yksivuotias ranskanbuldoggi nimeltä Rafa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Ihanaa synttäriä Rafan isille ♥️ Happy birthday to Rafa’s daddy ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ #raflife

Henkilön Emmi Kainulainen (@emmikainulainen) jakama julkaisu

X