Sampo Kaulanen ja Minttu Murphy-Kaulanen.
Sampo Kaulanen ja Minttu Murphy-Kaulanen asuvat nyt Äkäslompoloon viime vuonna valmistuneessa omakotitalossa.
Julkkikset

Minttu Murphy-Kaulasta odotti iso yllätys, kun hän palasi Farmi Suomi -ohjelman kuvauksista – Sampo Kaulanen oli pistänyt parin kodin myyntiin

Toimitusjohtaja Minttu Murphy-Kaulanen kertoo arkeen paluun olleen kevyt sokki, kun pariskunnan Tampereella sijaitseva koti olikin yllättäen myynnissä.
Teksti: Johanna Yrjölä Kuvat: Tiia Ahjotuli

Kyläkauppaa Äkäslompolossa pyörittävä MicheleMinttuMurphy-Kaulanen lähti viime elokuussa Farmi Suomi -ohjelman kuvauksiin. Kun Minttu palasi kotiin, häntä odotti yllätys. Sampo-puoliso oli pistänyt Mintun poissa ollessa parin Tampereen-kodin myyntiin.

– Hän oli hoitanut kaikki sovitut asiat, ja vähän enemmänkin. Oli kevyt sokki palata takaisin, kun kotimme olikin kaupan. Olimme kyllä puhuneet asunnon myynnistä, mutta en olettanut, että se tapahtuu poissa ollessani. Olen tottunut pitämään langat käsissäni, mutta hänen mielessään kaikki tapahtuu aina tosi nopeasti, Minttu kertoo ohjelman etäpressitilaisuudessa.

Lue myös: Kauppias Sampo Kaulanen vaimostaan: ”Minttu on ainoa elämäni nainen”

Uusi koti Äkäslompolossa

Pariskunta asuu nyt Äkäslompoloon viime vuonna valmistuneessa omakotitalossa. 135-neliöisessä huvilamaisessa talossa on muun muassa tunturiin avautuvat isot ikkunat ja poreallas.

– Talosta tuli ihana, ja juuri sellainen kuin halusimmekin, Minttu fiilistelee.

Aiemmin Minttu oli sitä mieltä, että parille tekee hyvää asua osa ajasta eri paikkakunnilla ja saada välimatkaa toisiinsa.

– Pohjoiseen muutto oli minulle luonteva siirtymä, sillä kaikki lapsenikin asuvat täällä. Myös yhteiselomme Sampon kanssa on mennyt tosi hyvin. Nyt minusta tuntuisi jopa hassulta, jos emme asuisi saman katon alla. Parisuhteemme särmät ovat hioutuneet sen 10 vuoden aikana, kun olemme asuneet eri osoitteissa, ja yhdestoista vuosi on ollut hyvin seesteinen.

Poikkeusvuoden aikana Minttu on myös ostanut itselleen kaksi hevosta ja moottorikelkan.

–Rakastan sekä hevosia että moottorikelkkailua, mutta vain hevosen selässä pelkään. Kyse on henkisestä lukosta korvieni välissä, sillä hevoset ovat tosi upeita ja järkeviä eläimiä. Työstän asiaa koko ajan, päivittäin tallilla käyvä Minttu kertoo.

X