Julkkikset

Mitä Ensitreffit alttarilla -pareille kuuluu nyt? Jokaiselta kaudelta yksi pari on yhä yhdessä

Vieläkö muistat kaikki vanhat Ensitreffit alttarilla -parit? Selvitimme, ketkä ovat yhä yhdessä ja mitä ohjelmaan osallistuneille tänä päivänä kuuluu.

Teksti:
Hilppa Wuokko
Kuvat:
Mtv

Ensitreffit alttarilla -ohjelman kolmannelta kaudelta tutut Tiina ja Samuel pitävät yhä yhtä.

Vieläkö muistat kaikki vanhat Ensitreffit alttarilla -parit? Selvitimme, ketkä ovat yhä yhdessä ja mitä ohjelmaan osallistuneille tänä päivänä kuuluu.

Kausi 1: Esa ja Viola, Olli ja Miia sekä Pia ja Jussi

Ensimmäisellä tuotantokaudella folkloristi Mari Hatakka, seksuaali- ja psykoterapeutti Maaret Kallio, kirkkoherra Kari Kanala sekä psykologi ja pariterapeutti Kari Kiianmaa saattoivat yhteen Esan ja Violan, Ollin ja Miian sekä Pian ja Jussin.

Esan ja Violan rakkaus kukoistaa

Esan ja Violan rakkaus roihahti ohjelmassa nopeasti. Ohjelman jälkeen parin onni on täydentynyt kahdella lapsella: vuonna 2016 syntyneellä pojalla ja alkukesästä syntyneellä tytöllä.

”Me lähdetään nyt hubbyn kanssa metsään vaeltamaan viisivuotisen yhteisen taipaleen kunniaksi – ja mukana vain YKSI lapsi. Ihan villi olo!” Viola kertoi hääpäivänään kesäkuussa Instagram-tilillään julkaisemansa kuvan kuvatekstissä.

Miia on kihloissa, Olli viihtyy sinkkuna

Ollin ja Miian Ensitreffit alttarilla -taipaleeseen kuului niin hyviä kuin huonojakin hetkiä. Pari päätti ohjelmassa jatkaa liittoaan. Vuoden yhdessäolon jälkeen liitto kuitenkin päättyi eroon.

Sittemmin Miia on löytänyt uuden rakkaan, jonka kanssa hän kihlautui Kroatian-matkalla heinäkuussa 2018.

”Me mennään naimisiin!” Miia hehkutti blogissaan elokuussa 2018, kun hän kertoi kihlauutisesta.

Olli kertoi MTV:lle vuoden 2016 kesäkuussa, että talvella alkanut, uusi seurustelusuhde oli tullut tiensä päähän.

– Suhteemme kesti noin viisi kuukautta, minkä jälkeen päädyimme eroon, hän sanoi MTV:n haastattelussa.

Tällä hetkellä Olli viihtyy Instagramin perusteella sinkkuna. Hän on kesän aikana muun muassa matkustellut ja käynyt festareilla.

Pia meni vastikään naimisiin, Jussi odottaa vaimonsa kanssa perheenlisäystä

Pia ja Jussi erosivat kauden viimeisessä jaksossa. Ero sujui hyvissä merkeissä ja ilman dramatiikkaa: Pia ja Jussi järjestivät jopa juhlat avioeronsa kunniaksi.

Sittemmin kumpikin heistä on löytänyt uuden kumppanin rinnalleen. Pia paljasti vastikään menneensä naimisiin.

View this post on Instagram

Ensin ajattelimme, ettemme kerro kenellekään. Meinasimme myhäillä ja vaihtaa katseita vain keskenämme. Mutta olisihan se tullut ilmi ennemmin tai myöhemmin, viimeistään sitten, kun palailisimme mökkikesän jälkeen kaupunkiin valkokulta nimettömissämme välkehtien. Tulkoon siis tiettäväksi, että tästä hetkestä eteenpäin voitte kutsua minua rouvaksi! 👰🏻💘🤵🏻 We said I do! ⠀ ps. Koko tarina blogissa, klikkaa linkkiä biossa! 💒 ⠀ 📸: @t_kurko ⠀ #naimisissa #häät2019 #kesähäät #rouva #vaimomatskuu #hääkuva #vihkisormus #kosinta #vihkiminen #rakkaudenkesä #pelkkäälovee #tahdon #myötäjavastoinkäymisissä #ikuisestisinun #foreveryours #mekaksi #aikuistenperhe #uusipostausblogissa #lyhyenähetkenä

A post shared by Pia Alapeteri🔸Lyhyenä hetkenä (@piapas) on

Jussi sen sijaan julkaisi Instagramissa vastikään herkän kuvan itsestään ja raskaana olevasta vaimostaan.

”Pian”, Jussi on kirjoittanut kuvatekstiin englanniksi ja höystää kuvatekstiä vielä emojilla, jossa on mies, nainen ja lapsi.

Kausi 2: Tanja ja Roni, Sari ja Antti sekä Mari ja Jouni

Toisella tuotantokaudella Maaret Kallio ja Kari Kanala sekä psykoterapeutti Mikael Saarinen valikoivat hakijoiden joukoista pareiksi Tanjan ja Ronin, Sarin ja Antin sekä Marin ja Jounin.

Tanja nauttii työstään, Roni on löytänyt uuden rakkauden

Tanja ja Roni ilmoittivat 2. kauden päätösjaksossa, että eivät jatka yhdessä. Päätös erosta oli Ronin. Tanja olisi halunnut jatkaa liittoa.

Tanja on sittemmin pitänyt julkisuudessa matalaa profiilia, eikä ole ilmoittanut seurustelevansa tai jakanut somessa kuvia, joista voisi päätellä hänen seurustelevan. Sporttisen Tanjan elämään iloa tuo Instagramin perusteella urheilu ja fysioterapeutin työt.

”Fiilis on tämä, kun tietää tehneensä oikean ammatinvalinnan”, Tanja hehkuttaa huhtikuussa julkaisemansa Instagram-kuvan kuvatekstissä.

View this post on Instagram

Fiilis on tämä, kun tietää tehneensä oikean ammatinvalinnan 💪😍 . Teki mieli pomppia eilen kattoon, kun bongasin nimeni JulkiTerhikistä ja saan vihdoin ja viimein rueta tekemään fyssarin työtä! . Oon jo nyt pohdiskellut asiakkaiden kipuja ja vaivoja ja tarviisin jonkun puheen rajoittimen, kun aivot suoltaa tietoa hirveellä tahdilla ja pitäähän se saada äkkiä ulos 😅🙈 . Eilinen innostus jatkui vielä tänä aamunakin ja suhasin menemään pyörän kanssa ympäri kyliä kun mikäkin rallireino. Koska virtaa riitti kun pienessä porsaassa, kävin heittämässä vielä kävelylenkin. Nyt on hyvä hilppasta töihin paristot täynnä aurinkoa ja energiaa! 😊 . Ihanan sporttista viikon alkua ja muistakaa tavoitella unelmia! ☀ . #energialataus #naisyrittäjät #fysioterapeutti #kävelylenkki #pyörälenkki #aurinkoenergiaa #hyvinvointi #terveys #ulkoliikunta

A post shared by Tanja Huusko (@tanjahuusko) on

Ronin kesäkuussa julkaisemasta Instagram-kuvasta, jossa hän suutelee vaaleaa naista, on helppo päätellä, että mies ei ole enää sinkkumarkkinoilla.

”Perjantai käytii Porvoos pyörähtää”, Roni on kirjoittanut kuvatekstiksi Instagram-tilillään kesäkuussa julkaisemaansa kuvaan. Kuvatekstinsä hän on päättänyt sydänemojiin ja hymynaamaan.

Sari ja Antti ovat yhä umpirakastuneita

Sarin ja Antin satumainen rakkaustarina vain jatkuu. Pari nähtiin tänä vuonna Asuntokaupat sokkona -ohjelmassa, jossa he ostivat 400 000 euron arvoisen asunnon näkemättä sitä.

– Voimamme kumpuaa rakkaudesta, Antti kertoi Annan haastattelussa vuonna 2017.

Perheen suureneminen tulevaisuudessa on mahdollista.

– Se on toivottua ja haluttua. Ajattelemme kuitenkin, että lapsen saaminen on ihme. Jos niin tapahtuu, niin tapahtuu. Emme yleensä ottaenkaan suunnittele elämää pitkälle eteenpäin, Sari sanoi samaisessa vuoden 2017 haastattelussa.

Mari ja Jouni ovat pysytelleet poissa julkisuudesta

Mari ja Jouni kokivat, että heidän välillään ei ollut tarpeeksi tunnetta, ja kauden päätteeksi he ilmoittivat asiantuntijoille eroavansa. Jouni ja Mari ovat kumpikin pysytelleet poissa julkisuudesta ohjelman esittämisen jälkeen.

Jouni ja Mari kuvattiin hääpäivänä romanttisissa tunnelmissa.
Jouni ja Mari kuvattiin hääpäivänä romanttisissa tunnelmissa.

Kausi 3: Milla ja Kimmo, Heidi ja Mikko sekä Tiina ja Samuel

Kolmannella kaudella asiantuntijatiimi vaihtui kokonaan. Seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen ja psykologi Tony Dunderfelt sekä teologi ja rakkausasiantuntija Jason Lepojärvi yhdistivät Millan ja Kimmon, Heidin ja Mikon sekä Tiinan ja Samuelin.

Milla ja Kimmo erosivat ystävinä puolentoista vuoden liiton jälkeen

Millan ja Kimmon tunteet syttyivät vasta kuvausten jälkeen, ja monet katsojista yllättyivätkin, kun he ohjelman päätteeksi jatkoivat liittoaan.

– Tunteet lähtivät kehittymään kunnolla vasta kuvausten jälkeen. Kesti kauan ennen kuin sanoimme rakastavamme toisiamme, Milla kertoi Annan haastattelussa vuonna 2017.

Ensimmäistä hääpäiväänsä pari juhlisti romanttisesti Tallinnassa.

Puolentoista vuoden liiton jälkeen, tammikuussa 2018 Milla ja Kimmo kuitenkin päättivät erota ystävinä. Kumpikaan ei ole julkisuudessa ilmoittanut löytäneensä uutta kumppania eron jälkeen.

Millan Instagram-kuvat paljastavat, että hän on kesällä makustellut niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Kimmo on viettänyt kesällä aikaa muun muassa festareilla Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttujen kasvojen kanssa.

View this post on Instagram

#tikkurilafestivaali

A post shared by Kimmo Pakarinen (@kimbeehehe) on

Heidi ja Mikko ovat kaihtaneet julkisuutta

Heidi ja Mikko pussailivat jo ennen vihkiseremoniaa, mutta intohimo jäi lyhyeksi: kauden päätteeksi pari päätyi eroon. Heidi ja Mikko ovat pysytelleet poissa julkisuudesta ohjelman päättymisen jälkeen. Mikko on kuitenkin esiintynyt Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttujen ihmisten kanssa samassa Instagram-kuvassa.

Heidi ja Mikko pussailivat ennen vihkiseremoniaa ja sen jälkeen.
Heidi ja Mikko pussailivat ennen vihkiseremoniaa ja sen jälkeen.

Tiinan ja Samuelin suhde kukoistaa yhä

Kolmannen kauden Ensitreffit alttarilla -suosikkiparin Tiinan ja Samuelin tai tuttavallisesti vain Team Lällyn liitto kukoistaa yhä.

– Olimme aluksi paljon, paljon lällympiä kuin mitä ohjelmaan päätyi, Samuel tunnusti Annan haastattelussa vuonna 2016.

Vuonna 2017 Tiina ja Samuel astelivat uudelleen alttarille uusimaan vihkivalansa.

– Halusimme itse valita toinen toisemme. Se oli meille kummallekin tärkeä syy mennä uudestaan naimisiin, Samuel kertoi Annalle vihkivalojen uusimisen jälkeen.

Tiinan ja Samuelin kuulumisia voi seurata pariskunnan yhteiseltä Instagram-tililtä. Kuulumisiensa lisäksi Ensitreffit alttarilla -pariskunta on päivittänyt Instagram-tililleen muun muassa parisuhdetta ja arkea helpottavia vinkkejä.

Viimeisin Instagram-päivitys paljastaa, että Tiina ja Samuel ovat löytäneet uuden kodin.

Kausi 4: Aliisa ja Esa, Johanna ja Markus sekä Mari ja Petri

4. kaudella asiantuntijoina jatkoivat Elina Tanskanen, Jason Lepojärvi ja Tony Dunderfelt. Kauden pareiksi valikoituivat Aliisa ja Esa, Johanna ja Markus sekä Mari ja Petri.

Aliisa on pysytellyt poissa julkisuudesta, Esa on löytänyt uuden rakkaan

Esan ja Aliisan tiet erkanivat ohjelman jälkeen.

Aliisa on pysytellyt ohjelman jälkeen poissa julkisuudesta. Esa on löytänyt rinnalleen uuden rakkaan: Annan. Anna oli lähettänyt Esalle Instagramissa viestin heti ohjelman viimeisen jakson esittämisen jälkeen. Esa ja Anna tapasivat toisensa vielä saman kuun aikana. Esa kertoi Annan haastattelussa, että Anna on osaa arvostaa hänen kiltteyttään.

– Ja hän on hyvin kauniskin. Hän on minua muutaman vuoden vanhempi. Hän on elämää nähnyt ihminen. Ajatusmaailmamme ja elämänarvomme kohtaavat. Olemme kiinnostuneita samoista asioista, Esa kertoi Annan haastattelussa puoli vuotta suhteen alkamisen jälkeen.

Mari ja Petri päätyivät eroon jo kesken kauden

Marin ja Petrin suhde takkusi alusta asti. Monet ihmettelivät Marin ja Petrin saattamista yhteen, ja asiantuntijoiltakin tiedusteltiin, mikä neljännen kauden parien valinnassa meni pieleen, kun kaksi kolmesta parista päätyi eroon, Mari ja Petri historiallisesti jo kesken sarjan kuvausten. Mari ja Petri ovat kummatkin pysytelleet poissa julkisuudesta ohjelman jälkeen.

Marin ja Petrin yhteiselo loppui historiallisen nopeasti.
Marin ja Petrin yhteiselo loppui historiallisen nopeasti.

Johanna ja Markus ostivat viime vuonna yhteisen asunnon

Markus ja Johanna ovat edelleen yhdessä. Pari osti yhteisen asunnon viime vuonna.

– Elämämme peruselementit alkavat olla nyt kohdillaan. Haluamme nauttia yhdessäolosta, reissaamisesta ja yhteisten asioiden suunnittelemisesta, Johanna kertoi Annan haastattelussa viime vuonna.

Samaisessa haastattelussa pari paljasti, että kummankin haaveena on perheen perustaminen, mutta sen perustamiseen ei ole kiirettä.

Kausi 5: Miina ja Heikki, Sini ja Vesa sekä Rosa ja Eetu

Kauden asiantuntijoina jatkoivat 3. ja 4. tuotantokaudelta tutut Elina Tanskanen, Jason Lepojärvi ja Tony Dunderfelt. Pareiksi viidennellä kaudella valittiin Miina ja Heikki, Sini ja Vesa sekä Rosa ja Eetu.

Rosa ja Eetu

Rosan ja Eetun kitkainen liitto päättyi kauden lopussa.

View this post on Instagram

Eetu 💘 Rosa Tämä näyttävä pari söpöili jo heti ensitapaamisellaan alttarilla. Parin välinen kemia välittyä kotisohville asti ja heidän välilleen syntynyt kipinä tuntui kantavan häämatkalle asti. Kunnes Roomassa Rosa alkoi kokea yllättäviä ahdistuksen tunteita. Unelmaparin onnistuneeseen alkuun tuli särö. Heidän välinen kiintymys on silti kiistaton 💏 Illan jaksossa parit tapaavat parisuhdekouluttaja Marianna Stolbown ja pohtivat tapojaan osoittaa rakkautta ja vihaa. Onnistuuko Marianna hälventämään Rosan ahdistusta? Entä miten muiden parien tutustuminen syvenee? Ensitreffit alttarilla tänään klo 21 🖥✨ #ensitreffitalttarilla #avasuomi #uusijakso #rakkauttaetsimässä #etasuomi #rosajaeetu #hääpari #hääpotretti #hääkuva #kesähäät #avioliitto #avioliitonsatama #häät2018 #häämatka #rakkaus #rakkaustarina #rakkausvoittaa

A post shared by AVA (@avasuomi) on

Rosa ei ole ollut julkisuudessa ohjelman jälkeen, mutta Eetu kertoi MTV:lle, että kuvausten jälkeen hän löysi nopeasti uuden rakkaan.

– Yksityiselämänrintamalla on tapahtunut hyviä asioita. Seurustelen tällä hetkellä ja olen tyytyväinen näihin asioihin, mitä tässä on käynyt, Eetu kertoi MTV:lle.

Miina ja Heikki päätyivät lopulta eroon

Miina ja Heikki päättivät ohjelman jälkeen jatkaa yhdessä.

– Olemme sitoutuneet menemään yhdessä eteenpäin, onnelliset Miina ja Heikki kertoivat Annalle viime vuoden loppupuolella, ohjelman päättymisen jälkeen.

Somessa Heikki julkaisi parista söpöjä yhteiskuvia samoihin aikoihin.

Tämän vuoden toukokuussa Miina ja Heikki kuitenkin ilmoittivat, että he aikovat erota.

– Kyllä se totta on, tähän ollaan päädytty, Miina vahvisti erouutisen Annalle.

– Olemme hyvissä väleissä. Tulevaan mennään erillään, hyvissä väleissä ja toisiamme kunnioittaen, katsojien suosikiksi noussut Miina lisäsi.

Heikki kommentoi eroa Miinasta julkaisemalla Instagram-tilillään paljon kertovan kuvan.

Uutisia uusista kumppaneista ei ole kummaltakaan kuultu.

Sinin ja Vesan suhteeseen löytyi kipinä

Sini ja Vesa päättivät viimeisessä jaksossa jatkaa matkaa yhdessä, ja tiettävästi tuolla matkalla pari on yhä.

Vesa otti kantaa suhteen tilaan Twitterissä marraskuussa, kauden viimeisen jakson esittämisen jälkeen. Hän kertoi, että hänellä ja Sinillä menee hyvin.

”Thanks twitter. Mielenkiintoista pyöriä kärpäsenä katossa. Ja juu, hyvin menee edelleen. Väittäisin jopa olevan kipinää”, Vesa kirjoitti twiittiinsä.

Instagram-kuvat paljastavat, että pariskunta on matkustellut kesällä.

View this post on Instagram

Pariskuntaturreselfie😘 #dubrovnik

A post shared by Sini Rissanen (@sinirissanen) on

Lue myösEnsitreffit alttarilla -asiantuntijoiden parhaat parisuhdevinkit – sopivat sekä juuri tavanneille että pitkässä suhteessa oleville

X