Julkkikset

MTV: Ensitreffit alttarilla -pari Milla ja Kimmo hakevat avioeroa – eroavat ystävinä

Puolitoista vuotta naimisissa olleet Milla ja Kimmo ovat päättäneet erota. Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa naimisiin mennyt pariskunta kertoo MTV:lle eroavansa ystävinä.
Teksti: Johanna Jantunen Kuvat: Millan ja Kimmon kotialbumi

Ensitreffit alttarilla -sarjan kolmannelta kaudelta tutut Milla, 29, ja Kimmo, 32, ovat muuttaneet erilleen ja hakeneet avioeroa, MTV uutisoi.

– Haluamme kiittää tuesta, jota olemme saaneet matkan varrella läheisiltä, tuotantotiimiltä sekä katsojilta, Milla ja Kimmo viestittivät MTV:lle.

He kertovat eronneensa ystävinä, eivätkä halua kommentoida eroaan sen tarkemmin.

”Elämme hetkessä”, Milla ja Kimmo sanoivat vielä kesällä

Milla ja Kimmo menivät naimisiin Ensitreffit alttarilla -sarjassa keväällä 2016. Pariskunta kertoi vuosi sitten Anna.fi:n haastattelussa, että heidän tunteensa syttyivät vasta kuvausten päätyttyä ja monien yllätykseksi he jatkoivat liittoaan. Milla ja Kimmo kertoivat tällöin myös, että heillä meni hyvin, mutta yhteistä aikaa oli ollut välillä vaikea löytää vuorotöiden vuoksi.

Viime kesänä Milla ja Kimmo juhlivat ensimmäistä hääpäiväänsä Tallinnassa. He kertoivat nauttivansa paraikaa yhteisestä arjesta ja elävänsä hetkessä. Pariskunta vietti Instagram-kuvien mukaan joulua ja uutta vuotta 2018 yhdessä.

X