Vuoden 2018 Linnan juhlissa Jenni Haukio seisoi Sauli Niinistön rinnalla vauvavatsansa kanssa. Kuva: Juhani Kandell/Tasavallan presidentin kanslia
Aaro Niinistö oli vuoden 2018 Linnan juhlissa yhä äitinsä, rouva Jenni Haukion vatsassa. Aaroa ei nähdä tänäkään vuonna itsenäisyyspäivän vastaanotolla. Kuva: Juhani Kandell/Tasavallan presidentin kanslia
Julkkikset

Nähdäänkö Aaroa Linnan juhlissa? Kysyimme asiaa presidentin viestintäpäälliköltä

Presidentti Sauli Niinistön ja hänen puolisonsa Jenni Haukion Aaro-vauva on nyt 9 kuukauden ikäinen. Nähdäänkö Aaro tänä vuonna itsenäisyyspäivän vastaanotolla, vaikka vain vilaukselta? Kysyimme asiaa tasavallan presidentin viestintäpäällikkö Katri Makkoselta.
Teksti: Hilppa Wuokko Kuvat: Juhani Kandell/Tasavallan presidentin kanslia

Presidentti Sauli Niinistö, 70, ja hänen puolisonsa Jenni Haukio, 41, saivat kauan odotetun pienokaisensa 2. helmikuuta 2018. Presidenttiparin poika sai kasteessa nimekseen Aaro Veli Väinämö.

Nähdäänkö Aaro Niinistö kenties tänä vuonna itsenäisyyspäivän vastaanotolla, vaikka vain hetken ajan?

– Aaro ei osallistu vastaanotolle. Hän on hoidossa, kun isä ja äiti isännöivät. Emme kerro tämän enempää. Aaro on hyvässä hoidossa, kertoo tasavallan presidentin viestintäpäällikkö Katri Makkonen.

Sauli julkaisi Aarosta hauskan kuvan 70-vuotispäivänään

Aaro Niinistö on aiemmin päässyt koko kansan ihasteltavaksi kuvan välityksellä. Presidentti-isä julkaisi 70-vuotispäivänään elokuussa sosiaalisen median kanavissaan ensimmäisen kuvan, jossa Aaro julkisesti esiintyy. Humoristiseen kiitoskuvaan on päässyt mukaan myös perheen Lennu-koira.

Posted by Sauli Niinistö on Friday, August 24, 2018

X