Anna Puu Linnan juhlat 2018
Anna Puu oli yksi Linnan juhlien näyttävimmistä vieraista "puoliksi kyborgi, puoliksi iltapuku" -asussaan.
Julkkikset

Näin Anna Puu kommentoi ensimmäistä julkista esiintymistään puolisonsa kanssa: ”Oli itsestään selvää, että Jukkakin tulee juhliin”

Laulaja Anna Puu kertoi haarniskamaisen pukunsa olevan hyvin mukava päällä. Ja tuottajapuoliso Jukka Immonen oli itsestään selvä valinta käsikynkkään Linnan juhliin.
Teksti: Johanna Yrjölä Kuvat: Kristiina Kurronen/Otavamedia

Laulaja Anna Puu, 36, juhli itsenäisyyspäivää yhdessä tuottajapuolisonsa Jukka Immosen kanssa. Jo jonkin aikaa yhdessä viihtynyt pari ei ole esiintynyt aiemmin julkisuudessa yhdessä.

– Hän on puolisoni, ja puolisot otetaan tietenkin mukaan Linnaan. Minulle oli heti itsestään selvää, että Jukkakin tulee juhliin, hyväntuulinen Anna nauraa.

Annan futuristinen ja näyttävä puku oli muotisuunnittelija Teemu Muurimäen käsialaa. Puvun haarniskamainen metalliosuus oli Anu Ekin takoma.

– Pukuni on tällainen puoliksi kyborg ja puoliksi klassinen iltapuku. Minulla on päälläni siis sarana, mutta se on tosi mukava päällä. Tunnen Teemun henkilökohtaisesti, hän tuli ensimmäisenä mieleeni, kun mietin Linnan juhlia.

Anna Puu Linnan juhlat 2018

Anna Puu ja Jukka Immonen edustivat ensimmäistä kertaa julkisesti pariskuntana Linnan juhlissa.

Anna Puu Linnan juhlat 2018

– Uskon, että sain kutsun siitä syystä, että olin Roosa Nauha -kampanjan keulakuvana, Anna Puu sanoo.

Linnan kutsu tuli Anna Puulle täytenä yllätyksenä: ”Ensin tuli paniikki”

Anna Puu ei osannut odottaa kutsua presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolle.

– Ensin tuli paniikki, mutta sitten tosi hyvä mieli. Sittemmin paniikki on lievittynyt, mutta on silti koko ajan vähän läsnä. Uskon, että sain kutsun siitä syystä, että olin Roosa Nauha -kampanjan keulakuvana. Rikoimme kaikki ennätykset, jopa Duudsonit, Anna iloitsee.

Anna suunnitteli viettävänsä iltaa Linnassa loppuun asti, mutta jatkot hän aikoi jättää suosiolla väliin.

– Olemme Linnassa niin kauan, kuin täällä saa olla. Vanhempani asuvat Kruununhaassa, ja tyttöni on siellä katsomassa telkkarista juhlia. Hän toivoi, että lähetä äiti meille telkkarissa terveisiä, mutta sanoin hänelle, etten ehkä pysty siihen, Anna nauraa.

Anna Puu

– Pukuni on tällainen puoliksi kyborg ja puoliksi klassinen iltapuku, Anna Puu kuvaili asuaan.

Lue kaikki vuoden 2018 Linnan juhlista täältä!

X