Vuoden 2018 Tanssii tähtien kanssa -finaalissa tanssiparketin valloittavat Ansku Bergström (vas.) ja Tuure Boelius, Kia Lehmuskoski ja Hannes Suominen sekä Katri Mäkinen ja Edis Tatli.
Julkkikset

Näin monta pistettä Tanssii tähtien kanssa -finalistit ovat kisan aikana keränneet – pisteitä eniten kahmineilla vain kahden pisteen ero toisiinsa!

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman finalistit ovat Tuure Boelius ja Ansku Bergström, Hannes Suominen ja Kia Lehmuskoski sekä Edis Tatli ja Katri Mäkinen. Listasimme, kuinka monta pistettä tuomaristo on ennen finaalia kullekin finaaliin mukaan päässeelle tähtioppilaalle antanut.
Teksti: Hilppa Wuokko Kuvat: MTV

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman 11. tuotantokauden finaalissa tanssivat tubettaja Tuure Boelius, 17, ja Anna-Liisa ”Ansku” Bergström, näyttelijä Hannes Suominen, 37, ja Kia Lehmuskoski, sekä nyrkkeilijä Edis Tatli, 31, ja Katri Mäkinen.

Kuten koko kaudella, myös finaalissa pareja tuomaroivat Helena Ahti-Hallberg, 50, Jorma Uotinen, 68, ja Jukka Haapalainen, 53.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa parien esityksiä tuomaroivat Jorma Uotinen (vas.), Helena Ahti-Hallberg ja Jukka Haapalainen.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa parien esityksiä tuomaroivat Jorma Uotinen (vas.), Helena Ahti-Hallberg ja Jukka Haapalainen.

Ohjelman yhdestätoista jaksosta on nyt esitetty kymmenen. Parit ovat saaneet pisteitä kaikissa muissa paitsi ensimmäisessä jaksossa, jossa parit esiteltiin, eikä tanssilattialle tuomarien eteen vielä astuttu.

Parit ovat muuten tanssineet koko kauden ajan oman parinsa kanssa, mutta seitsemännessä jaksossa pidettiin parinvaihtoviikot, jolloin Edis tanssi meteorologi Pekka Poudan parin Jutta Heleniuksen kanssa, Hannes Ediksen parin eli Katrin kanssa ja Tuure Hanneksen parin eli Kian kanssa. Lisäksi yhdeksännessä jaksossa toisen tanssin sijaan nähtiin swing-maraton, jossa viidestä parista paras eli Edis sai 5 pistettä, toiseksi tullut eli Hannes neljä pistettä ja niin edelleen.

Näin finalistit ovat keränneet pisteitä kisan aikana:

Tanssii tähtien kanssa -pisteet

Hannes johtaa pisteillään vain niukasti Edistä, Tuure kauempana kärkikaksikosta

Tuomareiden sydämiin tanssinut ja ensimmäisenä kolme täyttä kymppiä napannut Hannes on kerännyt kisan korkeimmat yhteispisteet, 297 pistettä. Edis on kuitenkin aivan Hanneksen kintereillä 295 pisteellään.

On myös huomioitavaa, että finaalia edeltävissä jaksoissa Ediksen pisteet ovat olleet paremmat kuin Hanneksen. Tuure sen sijaan lähtee finaaliin hieman altavastaajana 257 pisteellään.

Kenen toivot voittavan Tanssii tähtien kanssa -finaalin?

Katso tilanne vastaamatta

X