Sami Kuronen
Sami Kuronen majoittui samassa resortissa kuin varatut miehet ja sinkkunaiset.
Julkkikset

Näitä asioita et tiennyt Temptation Island Suomi -ohjelmasta – Sami Kuronen paljastaa 4 faktaa kulisseista

Temptation Island Suomi -ohjelmaan osallistuneet viettivät saarella 3 viikkoa, joista televisiossa näytettiin vain murto-osa. Mitä katsojat eivät nähneet? Kysyimme asiaa ohjelman juontaja Sami Kuroselta.
Teksti: Hilppa Wuokko Kuvat: Nelonen Media

Temptation Island Suomi -juontaja Sami Kuronen, 43, vietti saarella saman ajan kuin ohjelmaan osallistuneetkin. Hän paljastaa neljä sellaista asiaa, jota katsojille ei tv:ssä näytetty tai kerrottu.

1. Päivisin on paljon luppoaikaa, jolloin kamerat eivät käy

Kuvaustiimi ei ole koko ajan valmiustilassa kuvaamassa osallistujia. Kun osa porukasta on päivisin treffeillä, resorttiin jäävät pääsevät viettämään sellaista luppoaikaa, jolloin kamerat eivät käy.

– Resortteihin jäävien ihmisten hengailua kuvataan vain äärimmäisen harvoin. Minäkään en ihan tarkkaan tiedä, mitä kaikkea noina aikoina on tapahtunut. Mutta kyllä tuo aika syventää osallistujien suhteita. Ehkä nämä hetket ovatkin sellaista henkisen yhteyden kasvattamista, Sami pohtii.

2. Sami Kuronen majoittui toiseen resorteista

Ohjelman alussa parit jaetaan miesten ja naisten resortteihin, jossa heitä odottavat vastakkaista sukupuolta olevat sinkut. Televisiossa ei kuitenkaan paljastettu, että Sami majoittui samassa resortissa kuin varatut miehet ja sinkkunaiset.

– Törmäsin varattuihin miehiin ja sinkkunaisiin päivittäin esimerkiksi ruokailujen yhteydessä tai silloin, kun he hengailivat altaalla. Välillä vaihdoin heidän kanssaan muutaman sanan. Yritän kuitenkin viettää sen ajan, joka minulla on vapaata kuvauksista, joko kylillä tai lenkillä. Pyrin olemaan ohjelmaan osallistujien kanssa aika vähän muuten kuin kuvaustilanteissa tekemisissä. En saa olla liian kaveri ohjelmaan osallistuvien kanssa, jotta säilytän tietynlaisen auktoriteettiaseman iltanuotioilla.

3. Iltanuotioilla Joonas oli ainoa kovistelua yrittänyt

Sami on saanut Twitterissä lempinimen grillimaisteri, sillä iltanuotioilla hän grillaa osallistujia tiukoilla kysymyksillään. Osallistujat vastailevat kysymyksiin yllättävän nöyrän oloisesti. Onko parien kimmastumiset vain leikattu pois?

Joonas yritti välillä vähän kovistella, mutta kyllä sekin aika miedoiksi jäi. Pareilla on kuitenkin suurin murhe ja huoli omasta parisuhteesta. Kyllä he ymmärtävät pelin hengen. Totta kai heitä jännitti ja varsinkin moni nainen sanoi jo ennen kuin kuvaukset alkoivat, että iltanuotiot pelottavat heitä. Tein selväksi, että olen tiukka, mutta olen tiukka vain aiheesta. Parit ovat tulleet saarelle selvittämään parisuhdettaan ja jos kipukohtia on, ne on käsiteltävä. Olisi karhunpalvelus itselle jättää asioita käsittelemättä. Iltanuotiolle on turha tulla hymistelemään.

4. Juuson riemukas tanssi toistui jokaisissa bileissä

Temptation Islandin bileistä näytetään televisiossa runsaasti materiaalia. Silti tv:ssä ei näytetty kertaakaan Juuson riehakasta tanssia, joka toistui useissa bileissä.

– Aina silloin tällöin seurailin bileitä paikan päällä. Sellainen asia, jota ei tv:ssä näytetty, mutta joka jäi mieleeni, oli Jasminin Juusolle opettama tanssikoreografia. Tanssissa oli joku sen tyylinen tarina, että mennään kauppaan, otetaan ylähyllyiltä jauhoja ja mennään tekemään pizzaa. Se oli ihan hauska tanssi. Kun Juuso oppi sen, hän toisti sitä joka hemmetin bileissä. Siitä tuli sitten sellainen koominenkin juttu, että ei taas tuota tanssia! Juusolla oli vähän sellainen tapa, että sitten kun joku asia havaittiin hyväksi, niin sitä tehtiin sitten kerta toisensa jälkeen, Sami muistelee.

Lue myös:

Sami Kuronen paljastaa: tätä mieltä hän on oikeasti kustakin Temptation Island -parista

Temptation Island -ohjelmassa rakastuneet Sonja ja Miikka avoliittoon! ”Yhteinen arki on meille laatuaikaa”

Temptation Island Suomi -juontaja Sami Kuronen: ”Uskoni täydelliseen luottamukseen parisuhteessa on rapistunut ohjelman myötä”

Testaa, kestäisikö parisuhteesi Temptation Islandin houkutukset

X