Ellinoora haluaa vaalia fanejaan – ja he häntä.
Ellinoora haluaa vaalia fanejaan – ja he häntä.
Julkkikset

Näitä laulajia supersuosittu Ellinoora ihailee: ”Lauri Tähkä on voimaeläimeni”

Laulaja Ellinoora arvostaa erityisesti niitä artisteja, jotka kohtelevat fanejaan hyvin. Hänen idoleihinsa kuuluvat esimerkiksi Paula Vesala ja Jenni Vartiainen.
Teksti: Sari Hannikainen Kuvat: Sampo Korhonen, Niclas Mäkelä

Laulaja, muusikko Ellinoora, 25, elää suosion aallonharjalla. Uusi, ylistetty levy tuli juuri ulos. Takana on tiivis keikkakesä ja edessä loppusyksyn klubikiertue.

Menestyksestä ja sen tuomista paineista huolimatta Ellinooralle on tärkeää pysyä ”hyvänä tyyppinä”.

– Muistan aina, mistä olen lähtenyt ja sen, että tässä kaikessa ei ikinä ole kyse vain minusta, Oulusta kotoisin oleva Ellinoora sanoo.

– Haluan, että minut tunnetaan paitsi hienosta taiteesta ja pelottomuudesta olla oma itseni myös siitä,  että olen mukava tyyppi. Tällaisista asioita puhutaan vähän. Enemmän puhutaan siitä, kuka on kovin, nopein tai myydyin, vaikka ihmisenä oleminen on tärkeintä.

Muista artisteista yksi Ellinooran idoleista on Lauri Tähkä.

– Lauri Tähkä on voimaeläimeni! Hän on mahtava niin artistina kuin ihmisenäkin. Hän kohtelee fanejaan ihanasti, mikä on olennaista minullekin.

– Myös Paula Vesala ja Jenni Vartiainen ovat hyviä esimerkkejä upeista taiteilijoista ja sydämellisistä ihmisistä.

Lauri Tähkä

Lauri Tähkä on yksi Ellinooran idoleista.

Fanit yllättivät Ellinooran

Fanejaan Ellinoorakin haluaa vaaleja – ja he häntä.

Hän kertoo taannoisesta Jyväskylän keikastaan, jolla teini-ikäiset fanit  järjestivät hänelle yllätyksen.

– Pari nuorta tyttöä oli ennen keikkaa askarrellut paperisydämiä ja jakanut niitä muille faneille. Kun aloin laulaa Viha, kipu ja rakkaus -biisiä, joka on ollut aina minulle tärkeä, yleisöstä nousi ylös satoja sydämiä.

– Olin eleestä todella liikuttunut. Jos minä laitan itseni artistina peliin, niin laittavat fanitkin ja näyttävät, miten tärkeitä kappaleeni ovat heille. Tällaisina hetkinä koen, että maailmassa on toivoa.

Lue myös: Ellinoora kertoo elämänsä ristiriidasta: ”Ensin toivoo, että joku huomaisi, ja sitten pelkää, mitä hän ajattelee”

X