Julkkikset

Nanna Karalahti Kaksplussassa suhteestaan Jere Karalahteen: ”Ennen eroa olimme molemmat hirveän itsekkäitä”

Nanna Karalahti ja Jere Karalahti löysivät eron jälkeen avio-onnen uudelleen. "Mikään parisuhde ei toimi, jos molemmat haluavat mennä vain omia polkujaan", Nanna sanoo Kaksplus-lehden haastattelussa.
17.1.2018 Teksti: Outi Pippuri Kuvat: Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Hyvinvointiyrittäjä Nanna Karalahti, 30, kertoo tuoreessa Kaksplus-lehdessä, miksi hänen ja ex-jääkiekkoilija Jere Karalahden, 42, tuore avioliitto kärjistyi viime keväänä erokriisiin.

Nannan mukaan kahden vahvan ihmisen vahvat egot ajautuivat törmäyskurssille nopeasti parin Jax-pojan, 1, syntymän jälkeen.

”Olimme molemmat hirveän itsekkäitä. Minua ärsytti, että olin niin sidottu Jaxiin, mutta Jere pystyi treenaamaan ja liikkumaan vapaasti. En myöskään osannut tukea Jereä hänen uransa lopetuksessa, vaan keskityin vaatimaan tasapuolisuutta vauvan hoitoon”, Nanna sanoo Kaksplussan haastattelussa.

”Olin kuvitellut, että aikuiset jatkavat elämäänsä samaan tapaan lapsen synnyttyä, mutta eihän se niin mene.”

Parisuhde ei toimi, jos molemmat haluavat mennä omia polkujaan

Nannan mukaan moni asia meni parin välillä umpisolmuun, koska kumpikaan heistä ei halunnut päästää irti omista tunteistaan ja tulla toista vastaan. Vasta eron myötä Nanna ja Jere pystyivät keskustelemaan ongelmistaan.

”Mikään parisuhde ei toimi, jos molemmat haluavat vain mennä omia polkujaan. On opittava joustamaan”, Nanna sanoo.

Avioliiton alkuvaikeuksien jälkeen Nanna ja Jere löysivät takaisin toistensa luokse. Nannan mukaan Jere on kasvanut hiljalleen isyyteen, ja nykyään pari jakaa Jaxin vanhemmuuden tasapuolisesti.

”Äitiys on tehnyt minusta paremman ihmisen. Itsekkyyteni on karissut pois”, Nanna sanoo.