Julkkikset

Näyttelijä Saara Kotkaniemen uusi parisuhde alkoi ystävyydestä – yhteinen lapsi tulossa

Tulevan lapsen isä on Saara Kotkaniemen nykyinen puoliso, näyttelijä Nicola Perot. Ystävyyspohjalta saa loistavan alun parisuhteelle, sanoo Saara kokemuksen rintaäänellä.

Teksti:
Linda Martikainen
Kuvat:
Tiia Ahjotuli

Saara Kotkaniemi odottaa toista lastaan.

Tulevan lapsen isä on Saara Kotkaniemen nykyinen puoliso, näyttelijä Nicola Perot. Ystävyyspohjalta saa loistavan alun parisuhteelle, sanoo Saara kokemuksen rintaäänellä.

Toista lastaan odottava näyttelijä Saara Kotkaniemi, 36, oli yhtä leveää hymyä Pohjoisen tähti -sarjan lehdistötilaisuudessa Ylellä Helsingissä. Syy oli paitsi hieno päärooli sarjassa myös ennen kaikkea Saaran huhtikuussa syntyvä toinen lapsi.

Odotusaika on mennyt hyvin, vaikka viimeiset kuukaudet ovatkin kuluneet tuskastuttavan hitaasti.

– Olen tosi kiitollinen siitä, että vielä tämän ikäisenä minun oli mahdollista tulla raskaaksi. En malttaisi oikein enää odottaa ja nähdä, millainen tyyppi sieltä oikein tulee.

Saara erosi esikoisensa isästä, näyttelijä-muusikko Olavi Uusivirrasta pari vuotta sitten. Tulevan lapsen isä on Saaran nykyinen puoliso, näyttelijä Nicola Perot. Ennen suhdetta oli ystävyys.

Saara Kotkaniemi hehkui odottajan onnea Pohjoisen tähti -sarjan lehdistötilaisuudessa,
Saara Kotkaniemi hehkui odottajan onnea Pohjoisen tähti -sarjan lehdistötilaisuudessa.

– Tapasimme työn merkeissä jo kolme ja puoli vuotta sitten. Tutustuimme kuvauksissa paremmin. Kävi niin hauskasti, että kun eron jälkeen törmäsimme uudelleen, tulikin sellainen erityinen fiilis.

Saara Kotkaniemi kertoo, että moni hänen parisuhteensa on alkanut ystävyydestä.

– Minusta se on hirveän hyvä pohja parisuhteelle. Silloin ainakin tietää, että ei osta sikaa säkissä!

Saara on edelleen hyvissä väleissä Olavin kanssa. Toisesta ei edes halua päästä eroon, kun takana on ollut niin pitkä suhde, ystävyys ja vanhemmuus. Pohjoisen tähteä treenatessa Saara pääsi tutustumaan nyrkkeilyn maailmaan, ja eron keskellä siitä tuli hyvä väline tunteiden purkuun.

– Siinä sai käsiteltyä eroprosessia myös fyysisellä tasolla. Siinä sai purettua kaikkea ylimääräistä energiaa ja vaihdossa sai hyviä endorfiineja. Suosittelenkin kaikille viinapullon sijaan urheilua vaikeissa elämänvaiheissa, Saara hymyili.

Kysymys mahdollisista häistä sai Saaran naurahtamaan.

– Mennään nyt asia kerrallaan!

X