Julkkikset

Näyttelijä Sanna Saarijärven yllätysuutinen: Kesällä naimisiin!

Näyttelijä Sanna Saarijärvi on tulevan kesän morsian. – Saan aviomiehekseni maailman ihanimman miehen, tänä vuonna 25-vuotistaiteilijajuhlaansa viettävä Sanna sanoo. Häitä tullaan juhlimaan isosti, parinsadan vieraan voimin.
Teksti: Virpi Valtonen

Näyttelijä Sanna Saarijärvi, 46, saapui Helsingin Peacock-teatteriin Kirka-musikaalin ensi-iltaan rakastuneen naisen leveä hymy kasvoillaan.

Hän kertoi perheensä lomailleen Floridassa lähes kuukauden päivät, mutta eräs rakkauteenkin liittyvä uutinen Sannalla oli kerrottavanaan:

– Virkavapaa on ollut hienoa aikaa: minulla on ollut aikaa perheelle ja parisuhteelle. Teen syksyllä pitkän virkavapaani jälkeen paluun Helsingin Kaupunginteatteriin, mutta ennen ensimmäistä kaupunginteatterin ensi-iltaa olen naispääroolissa Krapin kesäteatterin Tankki täyteen -näytelmässä. Ja koska Krapin maisemat ovat niin upeat ja Tuusulanjärven ja Rantatien kulttuurimaisemat meille tärkeitä, pidämme myös häämme siellä teatterin tauolla heinäkuussa.

Maailman ihanin aviomies

Sannan tuleva aviomies, Bauer Median ohjelmajohtaja Hermanni Seppälä kosi Sannaa viime keväänä yhteisellä New Yorkin -matkalla parin seurusteltua kymmenen vuotta. Liitostaan avoparilla on myös hurmaava tytär Fanny-Amanda.

Sanna Saarijärven alkuvuosi on siis mennyt paljolti tulevien häiden yksityiskohtia pohtiessa.

– Vihkiminen on Tuusulan vanhassa kirkossa. Ja sitten pistämme isot bileet pystyyn parinsadan vieraan voimin. Tyttäremme Fanny-Amanda on tietenkin morsiusneitona serkkujensa kanssa. Morsiusneitojen mekot ostimme jo Floridasta, mutta omasta hääpuvusta ei ole vielä edes ideaa, Sanna kertoo.

Vaikka hääpäivä, kirkko ja juhlatila on jo lyöty lukkoon, vielä on tuhat pikkuasiaa pähkäiltävänä.

– Juhlien suunnittelu on ihan alkutekijöissään, mutta ei huolta! Minä saan maailman ihanimman miehen aviomiehekseni, paikka on upea, tarjolla on hyvää ruokaa ja juomaa ja kasassa hieno porukka. Ja pääsemme vielä suoraan häämatkallekin kesäteatterin tauolla, Sanna listaa.

Hääjuhla kartanomiljöössä

Sanna paljastaa, että heidän hääjuhlaansa vietetään Krapin kesäteatterin viereen rakennetussa, vasta tämän kuun lopulla avattavasssa upouudessa kulttuuritalossa, latomaisessa Krapin Pajassa.

– Krapin Pajan teatterimainen tila on ihan mieletön. Siellä on lava ja pöydät juuri reilulle parillesadalle vieraalle. Bileistä tulee väkisinkin hyvät kun juhlatila yhdistetään Krapin kartanomiljööseen ja kesäteatterilavaan, joka myös on meillä häissämme käytössä, Sanna kertoo.

– Olemme jo ennen kutsukorttien lähettämistä kutsuneet hääjuhliin ulkomailla asuvat ystävämme. Paikalle on tulossa kaikki kutsutut niin New Yorkista, Floridasta kuin Lontoostakin. Se merkitsee minulle paljon.

Taiteilijajuhlaa klassikkokomediassa

Sanna Saarijärvi viettää tänä vuonna 25-vuotistaiteilijajuhlaansa näyttelijänä. Kesäteatterirooli Krapin kesäteatterissa on hänelle erityisen mieluinen.

– Naispäärooli Tankki täyteen -menestyskomedian Emmi Viléninä on mahtava juttu!  Ihailin Sylvi Salosta ja tapasinkin hänet, ja nyt pääsen tekemään hänen ihanan kipakkaa hahmoaan, Sanna odottaa.

Tankki Täyteen oli yksi 1980-luvun katsotuimmista ja uusituimmista suomalaisista television komediasarjoista. Kesäkuun 9. päivänä ensi-iltaan tulevassa näytelmässä Sannan näyttelemän Emmi Vilénin aviomiehenä Sulo Viléninä nähdään Jarkko Pajunen ja Reinikaisena Seppo Halttunen. Näytelmän ohjaa Milko Lehto.

Lue lisää:

Mistä on hyvä hääohjelma tehty?

Testaa, millainen morsian olisit!

X