Julkkikset

Nopeasti syttyvä Janina Fry: ”Olen niin intohimoinen, että himoitsen milloin mitäkin”

Koko perheen yllätysviikonloppu Lontoossa sai Janina Fryn riemastumaan.

Teksti:
Minna Juti
Kuvat:
Sampo Korhonen

Janina Fry on tunneihminen, joka innostuu nopeasti.

Koko perheen yllätysviikonloppu Lontoossa sai Janina Fryn riemastumaan.

Mitä rakastat?

Perhettäni, luontoa ja merta. Vietin jo lapsuudessa paljon aikaa saaristossa. Nyt asun onneksi lähellä merta. Kun vedän tossut jalkaan, olen seitsemässä minuutissa rannassa.

Mitä pelkäät?

Mikä kattaisikaan koko pelkojeni kirjon? Pelkään, että kaikki tämä ihana loppuu. Pelkään ilmapiiriä, joka maailmassa vallitsee. Kaikessa kauneudessaan elämä on julmaa. Maailmassa tapahtuu paljon pahaa. Mitä on tapahtunut rauhansanomalle?

Mitä kadehdit?

En ole pitkään aikaan kadehtinut mitään. Kun näen, että jollakin menee hyvin tai joku on onnistunut jossakin, saan siitä inspiraatiota ja ehkä ajatuksen, että voisinko itsekin tehdä noin. Haluan auttaa ja tukea, että ihanaa, sinulla on tuo lahja! Varsinkin naiset voimme kannustaa toisiamme.

Mitä himoitset?

Olen niin intohimoinen, että himoitsen milloin mitäkin. Pääsiäisenä himoitsin suklaamunia. Heittäydyn mielelläni eri asioihin.

Mikä aiheuttaa häpeää?

Olen hävettävän optimistinen. Välillä luulen, että voin tehdä yhtä aikaa enemmän asioita kuin todella pystyn. Yritän opetella realismia.

Mistä iloitset?

Lapsistani. He ovat ikuinen ilonlähde.

Mistä nautit?

Katsoa kuuta, se on aina yhtä ihana.

Mikä sinua jännittää?

Esiintyessä jännitän hyvällä tavalla, silloin skarppaan.

Tunnetko jostakin syyllisyyttä?

Autoa ajaessani en pysy nopeusrajoitusten rajoissa. Kun autossa soi hyvä biisi, kaasujalka alkaa painaa.

Mikä sinua riemastuttaa?

Perheen keskeiset hauskat yllätykset. Mieheni tuli työmatkalta Tukholmasta normiperjantaina. Hän halusi repäistä ja ehdotti, että lähdetään Lontooseen. 45 minuutin kuluttua siitä olimme koko perhe taksissa. Kotiin palasimme sunnuntaina. Koska en ehtinyt miettiä liikaa pakkaamista, tavaraa tuli mukaan juuri sopivasti.

X