Julkkikset

Norjan teinisensaatiokaksoset laulavat suomeksi Käärijää – Koululaisen video hullaannutti somen

Laulajakaksoset Marcus ja Martinus kertovat haluavansa tavata Käärijän, jonka hittikappale sujuu heiltä mallikkaasti.

Teksti:
Johanna Jantunen
Kuvat:
Universal Music Finland ja Tommi Tuomi

Identtiset kaksoset Marcus ja Martinus fanittavat Käärijää.

Laulajakaksoset Marcus ja Martinus kertovat haluavansa tavata Käärijän, jonka hittikappale sujuu heiltä mallikkaasti.

21-vuotiaat norjalaiskaksoset, popduo Marcus ja Martinus Gunnarsen tunnustavat Koululaisen haastattelussa olevansa kovia Käärijä-faneja.

– Emme ole vielä tavanneet Käärijää, mutta se on tavoitteemme. Rakastan hänen haastattelujansa. Hän ei välttämättä ymmärrä kaikkea, mitä haastattelijat kysyvät, mutta vastaa siitä huolimatta iloisesti. Rakastan myös hänen luonnettaan, Marcus kertoo Koululaisessa.

Koululainen haastoi veljekset laulamaan Cha Cha Chata, ja videosta tuli hetkessä somehitti. Sitä on tämän artikkelin julkaisuhetkellä katsottu Tiktokissa yli puoli miljoonaa kertaa ja Youtubessa yli satatuhatta kertaa.

Suomen kieli taittuu Marcukselta ja Martinukselta mainiosti ja tanssiliikkeetkin ovat iloisilla veljeksillä hallussa.

Katso hauska video alta:

Marcus ja Martinus pyrkivät itsekin Euroviisuihin – Ruotsista!

Marcus ja Martinus aloittivat laulajauransa jo lapsina. He voittivat norjalaisen Melodi Grand Prix Junior -laulukilpailun 10-vuotiaina ja ovat sen jälkeen julkaisseet neljä albumia. Veljeksistä on myös kirjoitettu kaksi kirjaa ja tehty dokumenttielokuva.

Oli lähellä, etteivät Marcus ja Martinus olleet Käärijän kilpakumppaneita tämän vuoden Euroviisuissa. ”Ruotsin UMK” eli Melodifestivalen pyysi norjalaisveljeksiä mukaan kamppailemaan Ruotsin viisuedustajan tittelistä, ja he tulivat Air-kappaleellaan toiseksi Loreenin viedessä voiton.

– Olimme tosi suosittuja Ruotsissa juuri silloin kun Melodifestivalen pyysi meitä mukaan. He myös pyysivät meitä paljon aikaisemmin kuin Norja, veljekset paljastavat Koululaisessa.

Norjalainen DJ on tehnyt remixin Cha Cha Chasta

Euroviisuissa Suomi sai Norjalta sekä yleisö- että tuomariäänissä täydet 12 pistettä. Norjassa rakastetaan Käärijää niin paljon, että kansainvälisesti huippusuosittu norjalais-DJ Alan Walker on jo tehnyt oman versionsa Cha Cha Chasta.

Käärijä eli Jere Pöyhönen julkaisi kesäkuun alussa pätkän kappaleesta Tiktok-tilillään ja kertoi, että se ilmestyy pian.

Katso videoklippi Alan Walkerin Käärijä-remixistä alta:

@paidatonriehuja Coming soon / Käärijä – Cha Cha Cha (Alan Walker Remix) @Alan Walker #käärijä #chachacha #alanwalker #alanwalkermusic #music ♬ Käärijä Cha Cha Cha Alan Walker Remix – Käärijä

X