Marita Taavitsainen
Eronnut laulaja Marita Taavitsainen myöntää tapailun.
Julkkikset

Laulaja Marita Taavitsainen löysi eron jälkeen kiinnostavan miehen: ”Tapailua on”

Iskelmälaulaja Marita Taavitsainen kertoo voivansa alkuvuonna tapahtuneesta avioerosta huolimatta suhteellisen hyvin. Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa nähtävä laulaja on tavannut kiinnostavan ihmisen, muttei halua hypätä suin päin uuteen suhteeseen.
Teksti: Johanna Yrjölä Kuvat: Otavamedia

Laulaja Marita Taavitsaisen syksystä on tulossa hengästyttävän tiivis.

Tanssii tähtien kanssa -kisan lisäksi laulaja keikkailee, kauppaa taloaan Nurmijärvellä, pyörittää kaksilapsisen perheen arkea ja toipuu avioerostaan. Maritan kymmenen vuoden liitto laulaja Tomi Natrin kanssa tuli päätökseen kevättalvella, ja kesällä Tomi muutti pois parin yhteisestä kodista.

– Minulla menee ihan hyvin. En makaa vain surkeana kotona, eikä minulla ole mitään hätää. Suunta on hiljalleen kohti uutta, mutten kiirehdi mihinkään. Ensin haluan vain selviytyä tästä syksystä. Lastenhoitokuvioiden kannalta on tietysti aikamoinen haaste, että ex-mieheni asuu nykyään Lapualla, mutta se on hänen oma valintansa, Marita pohti Tanssii tähtien kanssa -lehdistötilaisuudessa G18-juhlatilassa Helsingissä.

En seurustele, mutta tapailua on.

Marita on yhdistetty pitkin kevättä häntä 15 vuotta nuorempaan tarjoilijaan. Laulaja ei halua avata asiaa kovasti tarkasti, mutta tyytyy valottamaan suhdestatustaan.

– En seurustele, mutta tapailua on. Katsotaan rauhassa, mitä siitä tulee. En ole päässyt vielä kunnolla erostanikaan yli, joten tuntuu siltä, että tarvitsen vielä vähän hajurakoa kaikkeen.

Tiukassa tilanteessa Marita on saanut parisuhdeneuvoja äidiltään.

– Äitini on ollut sormi pystyssä neuvomassa viisikymppistä lastaan. Hänen mukaansa minun pitää odottaa rauhassa, kun edellinenkään mies ei ole vielä kantanut kaikkia tavaroitaan ulos kodistamme. Kunnioitan kyllä häntä ja olen samaa mieltä – vielä on syytä himmailla, Marita nauroi.

50-vuotisjuhlat tulossa

Marita asuu yhä tyttäriensä Iineksen ja Stellan kanssa perheen Nurmijärven kodissa. Toistaiseksi talo ei ole käynyt kaupaksi.

– Innostuneita ostajia ei ole vielä ilmaantunut, mutta kesä on toki muutenkin huonoa myyntiaikaa. Isoa tonttia ja taloa on aika vaikea saada kaupaksi, mutta ehkä oma golfkenttä vetää jonkun puoleensa. Minua kenttä ei kiinnosta pätkääkään, Marita nauroi.

Kunhan samppanja tai täytekakku eivät lopu, kaikki on hyvin.

Ennen talon myyntiä Marita aikoo vielä järjestää 50-vuotissyntymäpäiviensä kunniaksi näyttävät puutarhajuhlat talon pihamaalla  elokuun loppupuolella. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Marita juhlii isolla pihallaan.

– Kun muutimme tänne, ajattelin, että pitäisin kaikkia ihania juhlia pihallamme, mutten ole järjestänyt kertaakaan mitään. Tällä kertaa olen halunnut vähän panostaa. Synttärijuhliini on tulossa noin 50 vierasta. Suunnitelmat ovat muuttuneet moneen kertaan, mutta keikkoja juhlissa tuskin nähdään. Kunhan samppanja tai täytekakku eivät lopu, kaikki on hyvin, Marita pohti.

Maritan mukaan ikääntyminen ei ole erityisen mukavaa, muttei myöskään kriisin paikka.

– Ei minulla mitään ikäkriisiä ole, mutta eihän vanheneminen hääppöiseltä tunnu. Siksi minut varmasti kutsuttiin tänäänkin ensimmäisenä meikkiin lehdistötilaisuutta varten, koska tehtävää oli niin paljon, Marita vitsaili.

Marita Taavitsainen

50 vuotta täyttävä Marita aikoo järjestää vielä puutarhajuhlat vanhan kotinsa pihalla.

Sinnikäs tanssija

Marita uskoo selviävänsä sinnikkyydellään tiukasta tanssiskabasta. Hänen kalenterinsa on täynnä ohjelmaa niin pitkäksi aikaa, kun tanssiminen vain jatkuu.

– Tansseja pitää kuulemma vähän harjoitellakin. Maanantaista torstaihin treenataan, perjantai-lauantai olen omilla keikoillani ja sunnuntaisin on suora lähetys. Katsotaan, mitä kisasta tulee. Olen luonteeltani vähän sellainen krooninen myöhästelijä, mutta sinnikkyydessä voitan, Marita jutteli.

Entuudestaan laulajatar taitaa lähinnä tangolavoilta tutut tanssit.

– Olen enemmän jenkka- ja humppatyyppiä. Olen kuitenkin pitänyt aina tanssimisesta, ja äitini on opettanut minulle kaikki perustanssit. En tiedä, miksen ole tanssinut tämän enempää. Ehkä nyt otan loppukirin, Marita sanoi.

Jutun otsikkoa muokattu 15.8.2018 klo 15.45.

X