Julkkikset

Nyt he saapuivat! Jasper Pääkkönen ja huippumallityttöystävä Alexandra Escat kuin suoraan Hollywoodista

Suomen oma Hollywood-tähti Jasper Pääkkönen asteli itsenäisyyspäivän vastaanotolle yhdessä tyttöystävänsä, huippumalli Alexandra Escatin kanssa. Alexandran yllä nähdään suomalaista designia: muotisuunnittelija Mert Otsamon loihtima iltapuku sekä korut.
6.12.2018 Teksti: Katri Koskinen Kuvat: Kristiina Kurronen/Otavamedia, MVPhotos

BlacKkKlansman-elokuvassa ilmiömäisen roolisuorituksen tehnyt, Vikings-näyttelijä Jasper Pääkkönen, 38, saapui Linnan juhliin pitkäaikaisen tyttöystävänsä Alexandra Escatin, 33, kanssa. Spike Leen ohjaama BlacKkKlansman kilpailee parhaimman draamaelokuvan palkinnosta ensi vuoden Golden Globe -gaalassa.

Alexandra Escatin ylellisen kultaisen paljettijuhla-asun on suunnitellut Linnan juhlien luottosuunnittelija Mert Otsamo. Kultaisen iltapuvun päällä on kerrostettu ohut, musta tylli, joka on vedostettu kultaisten paljettien ylle tuomaan syvyyttä veistokselliselliseen iltapukuun. Tämän lisäksi korusuunnittelija A. Tillander on tehnyt Alexandralle uniikit, Mert Otsamon niin ikään suunnittelemat korvakorut. Laukku on Alexander McQueenin.

Pariskunta saapui Linnaan onnellisen näköisenä.

Jasper Pääkkönen ja Alexandra Escat

Alexandra Escatin yllä nähdään suomalaista designia: muotisuunnittelija Mert Otsamon loihtima iltapuku sekä korut.

Espanjalais-filippiiniläinen huippumalli Alexandra Escat ja Jasper Pääkkönen ovat seurustelleet jo vuoden päivät. Se, että pariskunta asteli nyt yhdessä Linnan juhliin, antaisi osviittaa siitä, että parin suhteesta on tullut virallinen.

Lue kaikki vuoden 2018 Linnan juhlista täältä!

Jasper Pääkkönen on maailmantähti – pariskunta hurmasi BlacKkKlansman-elokuvan kutsuvierasensi-illassa

Pariskunta esiintyi ensimmäistä kertaa näyttävästi yhdessä heinäkuussa Jasper Pääkkösen tähdittämän BlacKkKlansman-rikosdraamaelokuvan kutsuvierasensi-illassa New Yorkissa. Jo vuoden päivät toisiinsa yhdistetty kaksikko ei ole vahvistanut virallisesti suhdettaan. Pariskunta kuitenkin edusti leffan ensi-illassa rakastuneen oloisena ja kädet toistensa ympärille kiedottuina.

Lue myös: Kuka on Jasper Pääkkösen salaperäinen huippumallityttöystävä Alexandra Escat?

Jasper Pääkkönen ja Alexandra Escat

Jasper Pääkkönen ja Alexandra Escat esiintyivät ensimmäistä kertaa yhdessä heinäkuussa 2018.

Jasper Pääkkösen uskomaton muodonmuutos maailmanluokan tähdeksi – pienestä rastapäästä kasvoi charmantti partasuu

Korjaus 8.12.2018 klo 9.47: Alexandra Escatin laukun merkki korjattu.

Kommentit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *