Olga Temonen
Näytteleminen on Olga Temosen oikea ammatti, vaikka viime vuosina hän on tehnyt työrintamalla muutakin.
Julkkikset

Olga Temonen toivoo muutosta töidensä sisältöön: ”Vaikka hommia riittää, valitsisin toisin, jos jotain kiinnostavampaa osuisi kohdalle”

Olga ja hänen ohjaajamiehensä Tuukka Temonen viimeistelevät parhaillaan maaliskuussa ensi-iltansa saavaa elokuvaa, jossa Olga näyttelee pääosan. – Elokuva on parasta, mitä minulle on urallani tapahtunut
Teksti: Johanna Yrjölä Kuvat: OM-arkisto

Vuodenvaihde sai näyttelijä-tuottaja Olga Temosen muistelemaan monen muun tavoin mennyttä vuosikymmentä ja summaamaan sen merkittävimpiä tapahtumia. 2010-luku on tarkoittanut Olgalle muun muassa äidiksi tulemista ja lapsiperhearkea kolmen pienokaisen kanssa.

– Viime vuosista tulee mieleen etenkin kaikki lapsiperhetouhuilu. Järjetön vaipanvaihtokaaos on muuttunut vähitellen laatuajaksi pian teini-ikään tulevien tyyppien kanssa, joilla on hauskoja juttuja ja jotka ovat joissain asioissa paljon viisaampia kuin minä. On huikeaa, miten hyvää seuraa lapsemme ovat nykyään ja millainen yhteisö perheestämme on muodostunut. Välillä tekisi mieli sanoa, että älkää menkö vielä nukkumaan, vaan jutellaan vielä, Olga nauraa.

Olga ja Tuukka Temonen

Olga ja Tuukka Temonen viimeistelevät parhaillaan Aika jonka sain -elokuvaa.

Olga toivoo elokuvan poikivan lisää näyttelijäntöitä

Olga ja hänen ohjaajamiehensä Tuukka Temonen viimeistelevät parhaillaan halvaantuneesta esteratsastaja Jaana Kivimäestä kertovaa, maaliskuussa ensi-iltansa saavaa Aika jonka sain -elokuvaa, jossa Olga näyttelee pääosan. Hän toivoo, että töitä siunaantuisi sen myötä enemmänkin.

– Elokuva on parasta, mitä minulle on urallani tapahtunut! Toivoisin, että se poikisi minulle myös muita näyttelijäntöitä, ja joku tajuaisi käyttää minua projekteissaan. Näytteleminen on kuitenkin oikea ammattini, josta olen lipsunut Tuukan viereen tuotantotöihin. Vaikka hommia riittää nykyäänkin, valitsisin toisin, jos jotain kiinnostavampaa osuisi kohdalle, Olga sanoo.

Lue myös:

Tällaista syntymäpäivälahjaa ei Tuukka Temonen osannut vaimoltaan odottaa – liikutuksen kyyneliltä ei vältytty

Olga Temonen paljastaa kärsineensä rytmihäiriöistä kohta vuoden: ”Pelkään kuolemaa ja rakastan elämää”

Julkkisten huikeat muodonmuutokset!

Sijoituslapsensa ja äitinsä menettänyt Olga Temonen: ”Rakkaistaan pitää myös osata luopua”

X