Julkkikset

Onnea Kimi! Minttu Räikkönen onnitteli rakastaan söpöllä syntymäpäiväkuvalla

F1-kuski Kimi Räikkönen viettää tänään 39-vuotissyntymäpäiväänsä. Minttu-vaimo julkaisi söpön kuvan, jossa onnittelee rakastaan ja ylistää tämän ulkonäköä.
17.10.2018 Teksti: Hilppa Alanko Kuvat: MVPhotos, Sutton Motorsport Images

F1-kuski Kimi Räikkönen viettää tänään 39-vuotissyntymäpäiväänsä. Kimin vaimo Minttu Räikkönen, 31, lähetti siipalleen onnittelut Instagramissa. Hän julkaisi yhteiskuvan itsestään ja Kimistä.

”39 ei ole koskaan näyttänyt näin hyvältä. Hyvää syntymäpäivää rakkaani”, Minttu kehuu kultansa ulkonäköä ja onnittelee Kimiä Instagram-kuvansa yhteydessä.

Kimi ja Minttu rakastuivat vuonna 2013

Kimin elämäkerrassa Tuntematon Kimi Räikkönen kerrotaan, että Kimin ja Mintun suhde alkoi vuoden 2013 juhannuksena.

Vaikka Kimi oli tuolloin vielä virallisesti naimisissa ex-vaimonsa Jenni Dahlmanin kanssa, suhde Minttuun syveni nopeasti kesän 2013 jälkeen.

”Sen kesän jälkeen se meni vakavammaksi, ei siinä enää auttanut vastustella. Sitten kaikki tapahtui tosi nopeasti”, Minttu kertoo kirjassa.

Vuoden 2014 toukokuussa – alle vuoden seurustelun jälkeen – Minttu lopetti työnsä lentoemäntänä ja muutti Kimin luokse Sveitsiin. Parin esikoispoika Robin syntyi tammikuussa 2015 ja tytär Rianna toukokuussa 2017.

Neljääkymmentä ikävuotta lähestyvän Kimin sanomisista syntynyt runokirja Kimi’s book of Haiku on saanut tänä syksynä paljon huomiota eri medioissa. Kirjaa jaettiin lokakuun alussa F1-toimittajille. Tuolloin Kimi innostui itsekin kommentoimaan runokokoelmaansa.

Lue myös

Suosittelemme