Oscar-gaalassa nähtiin tänä vuonna erityisesti metallinhohtoisia asuja.
Julkkikset

Oscar-gaalan upeimmat puvut – katso kuvat ja äänestä paras puku!

Oscar-gaalassa nähtiin jälleen iltapukujen loistetta. Erityisesti kimaltelevat metallivärit olivat tänän vuonna muodissa.
Teksti: Outi Pippuri Kuvat: MV-Photos

Viime vuoden parhaat elokuvat ja näyttelijät on jälleen palkittu Hollywoodissa Oscar-palkinnoilla. Oscar-gaala on suurin vuosittainen elokuva-alan juhla ja se kerääkin joka vuosi yhteen leffamaailman kuumimmat nimet.

Juhla on tähtihetki myös maailman muotitaloille, jotka pääsevät esittelemään osaamistaan elokuvamaailman kerman yllä. Punaisella matolla nähtiin myös tänä vuonna melkoista kimallusta.

Katso kuvat juhlan pukuloistosta ja äänestä suosikkiasi.

1. Emma Stone

Emma Stone, Oscarit 2017

Emma Stone voitti parhaan naispääosan Oscarin roolistaan elokuvassa La La Land. Näyttelijä sädehti Givenchyn kultaisessa pitsiasussa kilpaa Oscar-pystin kanssa.

2. Halle Berry

Halle Berry, Oscarit 2017

Halle Berry oli yhdistänyt sähäkän kiharakampauksen Versacen kimaltavaan iltapukuun.

3. Charlize Theron

Charlize Theron, Oscarit 2017

Charlize Theronin yllä nähtiin metallia henkivä iltapuku. Charlizen korvakorujen paino on herättänyt keskustelua ja huolta sosiaalisessa mediassa.

4. Nicole Kidman

Nicole Kidman ja Keith Urban Oscareissa 2017.

Nicole Kidman saapui juhliin muusikkopuolisonsa Keith Urbanin kanssa. Nicole oli pukeutunut Armani Privén herkkään pitsiluomukseen. Nicole oli ehdolla parhaasta naissivuosasta elokuvasta Lion.

5. Jessica Biel

Jessica Biel ja Justin Timberlake, Oscarit 2017

Jessica Bielin yllä nähty Kaufmanfrancon suunnittelema kultamekko sädehti salamavalojen loisteessa. Jessica saapui juhliin puolisonsa Justin Timberlaken kanssa. Justinin puku on Tom Fordin käsialaa.

6. Viola Davis

Viola Davis, Oscarit 2017

Parhaan naissivuosan Oscarin elokuvasta Fences voittanut Viola Davis oli pukeutunut Armani Privén upeaan oranssinpunaiseen iltapukuun, jossa oli klassinen laahus.

7. Michelle Williams

Michelle Williams, Oscarit 2017.

Michelle Williams oli ehdolla parhaasta naissivuosasta elokuvasta Manchester by the Sea. Voiton nappasi kuitenkin Viola Davis. Michelle oli pukeutunut Louis Vuittonin iltapukuun.

8. Janelle Monáe

Janelle Monáe, Oscarit 2017

Janelle Monáe oli pukeutunut Elie Saabin mustanpuhuvaan asuun, jonka helma muistuttaa menneiden vuosisatojen muotisuuntauksista. Asu oli ehdottomasti yksi illan hätkähdyttävimmistä.

9. Scarlett Johansson

Scarlett Johansson, Oscarit 2017.

Scarlett Johansson luotti Alaian iltapukuun. Puvun kalansuomuja muistuttava, ilmava kangas ja puvun leikkaus sai ristiriitaisen vastaanoton muotiasiantuntijoilta.

10. Dakota Johnson

Dakota Johnson, Oscarit 2017

Fifty Shades of Grey -elokuvasta tuttu Dakota Johnson oli pukeutunut Guccin peittävään iltapukuun. Joidenkin mielestä puku toi mieleen aamutakin. Mutta ainakin käsivarret, dekolteen ja jalat peittävä asu oli virkistävä poikkeus vallalla olevaan, varsin paljon ihoa paljastavaan iltapukumuotiin.

11. Amy Adams

Amy Adams, Oscarit 2017

Tom Fordin hopeiseen iltapukuun pukeutunut Amy Adams jakoi Oscar-palkinnon gaalassa.

12. Ruth Negga

Ruth Negga, Oscarit 2017.

Ruth Negga oli ehdolla parhaasta naispääosasta elokuvasta Loving. Palkinnon kuitenkin nappasi Emma Stone. Ruth oli pukeutunut Valentinon punaiseen pitsiluomukseen. Rinnassaan hän kantoi ACLU:n eli perustuslain takaamia kansalaisoikeuksia ja -vapauksia puolustavan järjestön sinistä nauhaa.

 

Kuka oli Oscar-gaalan upein pukeutuja?

Katso tilanne vastaamatta

X