Sami Minkkinen ja Katri Kivinen
Sami Minkkinen ja Katri Kivinen ovat tuore aviomies ja vaimo.
Julkkikset

Parisuhdebloggaaja Sami Minkkinen ja Katri Kivinen ovat nyt naimisissa – katso tuoreen avioparin ensimmäinen yhteiskuva häistä!

Parisuhdebloggari Sami Minkkinen ja hänen rakkaansa Katri Kivinen ovat nyt tuore aviopari. Rajuakin kritiikkiä osakseen saanut pari olisi voinut viettää pienet häät kaikessa hiljaisuudessa. He päättivät kuitenkin toisin. – Olemme olleet koko ajan näkyvästi rakastuneita. Emme ole kokeneet, että meidän pitäisi mennä myöskään naimisiin piilossa.
Teksti: Hilppa Wuokko Kuvat: Paula Kukkonen/Otavamedia

Anna.fi:ssä suosittua Havaintoja parisuhteesta -blogia pitävä Sami Minkkinen, 42, ja hänen rakkaansa Katri Kivinen, 39, viettävät tänään 28. heinäkuuta 2018 hääjuhlaa.

Kun Sami ja Katri tapasivat ja rakastuivat reilu puolitoista vuotta sitten, Sami oli vielä naimisissa ja tulossa pian isäksi. Samin kerrottua suhteestaan Katriin he kumpikin saivat osakseen kovaakin kritiikkiä. Vaikeat ajat eivät kuitenkaan ole nujertaneet parin välistä rakkautta. Tänään he haluavat juhlistaa keskinäistä rakkauttaan näyttävästi.

– Olemme olleet koko ajan näkyvästi rakastuneita. Emme ole kokeneet, että meidän pitäisi mennä myöskään naimisiin piilossa, häntä koipien välissä, Sami sanoo.

Sami Minkkinen ja Katri menivät naimisiin 28.7.2018. ”Sulhanen pukeutuu hyvin omannäköisellään tavalla. Häntä ei nähdä frakissa, smokissa, saketissa eikä missään sen sorttisessa”, Katri-morsian kertoi etukäteen.

Pari on edennyt nopeasti varoittelijoista huolimatta

Sami ja Katri ovat tunteneet reilut puolitoista vuotta ja kummallakin on takana kaksi aikaisempaa avioliittoa. Heitä on neuvottu odottamaan naimisiinmenoa ja muiden isojen päätösten tekemistä niin kauan, että alkuhuuma hälvenee.

Sami ja Katri ovat kuitenkin päättäneet tehdä asiat niin kuin heistä tuntuu oikealta. Kumpikin uskoo, että he ovat toistensa sielunkumppaneita. Pari on äärimmäisen onnellinen päätöksestään mennä naimisiin.

– Haluamme ilmaista toisillemme, että olemme toisillemme oikeita. Se tuo tiettyä turvaa ja vakautta. Että tämä ei ole pelkästään sellainen silmitön rakastuminen, joka ei ole ehkä totta, Sami sanoo.

Katri jarrutteli alussa enemmän kuin Sami, mutta antoi lopulta itselleen luvan tehdä niin kuin sydän sanoo.

– Lopetin rimpuilun se kanssa, että mitäs jos liitto epäonnistuu taas. Luotin siihen, mitä on olemassa. Kun emme me tästä elämästä koskaan tiedä, valitettavasti. Sen mittaa tai mitään muutakaan. Olemme molemmat spontaaneja sieluja. Olemme ja elämme hetkessä.

Arki ei muutu naimisiinmenon myötä

Kummankin aiemmissa liitoissa syntyneiden lasten takia Katrilla ja Samilla tulee olemaan häidenkin jälkeen edelleen kaksi kotia. Muutenkaan pari ei odota tai edes toivo, että arki muuttuu dramaattisesti avioliiton myötä.

– Varmaan elämämme on yhtä hyvää ja samanlaista kuin nytkin. Tietenkin kun lapset kasvavat, elämä muuttuu heidän mukanaan, Katri pohtii.

Sami ja Katri uskovat, että heidän välinen yhteytensä säilyy myös alkuhuuman hälvenemisen jälkeen. Yhteyden ylläpitämisen eteen on kuitenkin tehtävä töitä muun muassa puhumalla kaikesta avoimesti ja rehellisesti.

– Sanon aina, että ei meidän liittomme ainakaan puhumattomuuteen kaadu. Se on yksi valttikorttimme. Kaikesta voi, pitää ja pystytään puhumaan, Katri sanoo.

Seuraa Havaintoja parisuhteesta -blogia.

X