Paula Vesala näyttelee Seurapeli-elokuvassa.
Paula Vesala on kahden koiran emäntä, mutta vain toisella koirista on näyttelijänlahjoja.
Julkkikset

Paula Vesalan Jackie-koira näyttelee Seurapeli-elokuvassa yhdessä emäntänsä kanssa: ”Hän esiintyi tosi hienosti, vaikka en kouluttanut ollenkaan”

Näyttelijä-laulaja Paula Vesala tähdittää seuraavaksi Seurapeli-elokuvaa, jossa nähdään myös hänen koiransa Jackie.
Teksti: Johanna Yrjölä Kuvat: OM-arkisto

Näyttelijä-laulaja Paula Vesala tähdittää seuraavaksi Seurapeli-elokuvaa, jossa nähdään myös hänen nelivuotias pitkäkarvainen kääpiömäyräkoiransa Jackie. Elokuva tulee ensi-iltaan 21. elokuuta.

– Jackie ajeltiin kuvauksissa lyhytkarvaisemmaksi, sillä hän esittää leffassa terrieriä. Hän esiintyi tosi hienosti, vaikka en kouluttanut häntä ollenkaan, ja tassutteli aina juuri oikeaan aikaan kohtaukseen. Se oli ihan nerokasta! Kaikki muutkin ihmettelivät hänen taitojaan, Paula muistelee.

– Jackie on tosi kiltti ja söpö koira, jonka omistaa oikeasti Julius-poikani. Jullelta pitikin kysyä lupa, saanko lainata Jackieta kuvauksiin. Meillä on kotona toinenkin koira, mutta vain Jackiella on näyttelijänlahjoja, Paula nauraa.

Kesälle suunniteltu musiikkikiertue peruuntui

Viime kuukausina Paula on tehnyt joitakin dramaturgin ja käsikirjoittajan töitä. Sen sijaan kesälle suunniteltu musiikkikiertue peruuntui koronapandemian myötä. Paulalla onkin ollut tavallista enemmän aikaa liikkua luonnossa ja viettää laatuaikaa läheistensä kanssa.

– Olemme olleet Julius-poikani kanssa paljon metsässä, pyöräilleet ja telttailleet, mikä on tosi ihanaa. Seuraavaksi lähdemme Keski-Suomeen patikoimaan. Hän on tosi reipas kaveri ja polki Ahvenanmaallakin 130 kilometriä kanssani, Paula kertoo.

X