Julkkikset 13.11.2016

Perheestä haaveileva Jare ”Cheek” Tiihonen: ”Näen itseni tulevaisuudessa isänä”

Teksti: Virpi Valtonen Kuvat: Tiia Ahjotuli
Kaksosveljensä Jere Tiihosen perheineen esikuvakseen nimennyt Cheek, 34, toivoo kokevansa joskus isyyden.

Suomiräpin ykkösnimi Jare ”Cheek” Tiihonen nimesi viime viikon lauantaina Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa esikuvakseen kaksosveljensä Jeren perheineen.

– Olen huomannut, että nyt multa kysellään jokaisessa haastattelussa ajatuksiani isyydestä. Se kysymys tulee aina esiin, Cheek totesi.

– Olen ruvennut miettimään, että hetkinen… Jostainhan se kysymys kertoo. Näen kyllä itseni joskus tulevaisuudessa isänä – toivottavasti, hän tunnusti Annalle.

Elämäkerta auttoi ymmärtämään paremmin

Cheek kertoo saaneensa kiitosta suorapuheisuudestaan ja avoimuudestaan lokakuun alussa julkaistussa, Mikko Aaltosen kirjoittamassa JHT – Musta lammas -elämäkerrassa (Otava). Elämäkerta on ollut myyntimenestys, ja se nousi suoraan myyntilistan kärkeen ollen lokakuun myydyin tietokirja Suomessa.

– Saan kirjasta palautetta joka päivä. Siisteimpiä juttuja on se, että jengi on kuulemma palannut kirjan luettuaan kuuntelemaan mun vanhoja levyjä ja sanonut ymmärtävänsä mua paremmin. Moni on sanonut, ettei kirjaa ole malttanut päästää käsistään. Se tuntuu hyvältä, Cheek kertoi.

Elämäkerrassaan Cheek kertoi rohkeasti tabuista, joista hänen on ollut aiemmin vaikea puhua, esimerkiksi mielenterveytensä reistailusta.

– On toki siihenkin liittyvää palautetta tullut. Palautetta tulee aina, jos tekee jotain avointa ja rohkeaa. Jengi diggailee ja pystyy samastumaan muhun. En näe kuitenkaan, että se on se pääasiallinen juttu, mitä kirjan myötä on syntynyt. Faneilta on tullut arvostavia kommentteja ja ymmärrystä uraani ja tekemiseeni. Kirja on syventänyt suhdettamme, Cheek tiivisti.

Lue lisää:

Cheek kertoo seksuaalisuuttaan koskevista juoruista: En ole ikinä edes suudellut miehen kanssa

Kipeitä seksikokemuksia ja köyhyyttä – 5 yllättävintä asiaa Cheekin kirjasta

Cheek kertoo naismaustaan: Klassinen kauneus puhuttelee

Kommentit (1)

biopolaarinen rap artisti joka ei ole varmaan edes ollut koskaan pitkässä parisuhteessakaan. no ehkä joku hänen kanssaan haluaa vauvoja
00

biopolaarinen rap artisti joka ei ole varmaan edes ollut koskaan pitkässä parisuhteessakaan. no ehkä joku hänen kanssaan haluaa vauvoja
00

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi