Antti Holma
Antti Holma sanoo, että hän ei olisi hakenut roolia Cheek-elokuvasta, jollei hän olisi sairastunut vuosi sitten helmikuussa ihosyöpään.
Julkkikset

Perinteistä parisuhdetta kaihtava Antti Holma Seurassa: ”Minulla on heila joka satamassa”

Näyttelijä Antti Holma ei usko pysyvään parisuhteeseen. Mutta hän on ollut kerran rakastunut. "Olen kiitollinen. Ihminen on puolikas, ellei ole saanut kokea sellaisia tunteita", Antti sanoo Seuran haastattelussa.
Teksti: Outi Pippuri Kuvat: Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Näyttelijä Antti Holma, 35, sanoo tuoreessa Seura-lehdessä, ettei hän usko pysyvään parisuhteeseen.

”En ole ikinä haaveillut omasta perheestä tai parisuhteesta. En koe tarvetta jakaa arkeani kenenkään kanssa. Olemme vierailijoita toistemme elämissä”, Antti sanoo lehden haastattelussa.

Hän huomauttaa, ettei kuitenkaan koe yksinäisyyttä tai läheisyyden puutetta.

”Minulla on heila joka satamassa ja parhaimmissa kaksi.”

Antti tunnustaa, että hän on rakastunut kerran. Kahdeksan vuotta sitten baarituttavuuden kanssa roihahtanut huuma päättyi sydänsuruihin.

”Niistä selviytyminen kesti pitkään. Olen silti kiitollinen. Ihminen on puolikas, ellei ole saanut kokea sellaisia tunteita.”

Ihosyöpä sai näyttelemään Cheekiä

Nykyään Lontoossa asuva Antti työskenteli valmistumisensa jälkeen neljän vuoden ajan Kansallisteatterissa. Hän ei kuitenkaan usko palaavansa teatterilavoille pitkään aikaan.

”Se on liian pitkäveteistä. Nyt voin tunnustaa, että teatterimaailmaan sijoittuva esikoisromaanini Järjestäjä syntyi turhautumisesta, taidekentän tunkkaisuudesta ja kostonhimosta. Raivo on hyvä polttoaine”, Antti sanoo.

Seuraavaksi Antti nähdään Cheekistä kertovan Veljeni vartija -elokuvan kaksoisroolissa. Antti sanoo, että hän ei olisi hakenut roolia, jollei hän olisi sairastunut vuosi sitten helmikuussa ihosyöpään.

”Olisin ajatellut, että tehtävä on liian iso ja pelottava. Diagnoosi vahvisti tunnetta, että kannattaa tarttua tilaisuuksiin rohkeasti. Ihosyöpä leikattiin koekuvausta edeltävänä päivänä.”

X