Julkkikset

Pete Parkkonen kommentoi väitteitä biseksuaalisuudestaan: ”Sain viestejä ihmisiltä, jotka onnittelivat minua rohkeudesta”

Pete Parkkonen sai tv-esityksen jälkeen kuulla olevansa tärkeä esikuva. Pete kommentoi Annan haastattelussa puheita biseksuaalisuudestaan.

Teksti:
Sanna Wirtavuori
Kuvat:
Mirva Kakko/Otavamedia

– Sanoin eräässä tv-ohjelmassa, että ihastun ihmisiin helposti, koska se on siistiä.

Pete Parkkonen sai tv-esityksen jälkeen kuulla olevansa tärkeä esikuva. Pete kommentoi Annan haastattelussa puheita biseksuaalisuudestaan.

Laulaja Pete Parkkonen kommentoi tällä viikolla ilmestyvässä Annan Tässä iässä -haastattelussa huhumyllyä, jonka hänen kommenttinsa tv-ohjelmassa aiheutti.

”Sanoin eräässä tv-ohjelmassa, että ihastun ihmisiin helposti, koska se on siistiä, ja että kiinnostun ihmisistä sukupuolesta riippumatta. En puhunut mitään seksuaalisesta ihastumisesta, mutta sellaiseksihan se julkisuudessa vääntyi.

Yhtäkkiä olinkin muka biseksuaalinen ja sain viestejä ihmisiltä, jotka onnittelivat minua rohkeudesta. Siinä sitten yritin selitellä, että kyllähän sitä voi ihastua miehiin ja naisiin ihan vain ihmisinä, vaikka olisi hetero.

Tuo niin sanottu uutinen jäi elämään omaa googlauselämäänsä. Silloin tällöin vihjaillaan yhä, että onkohan kyseessä romanssi, jos olen drinkeillä miehen kanssa. Samoin on kummasteltu sitä, että asun kimppakämpässä erään Niklaksen kanssa. Tiedoksi kaikille: hän on hyvä ystäväni, mutta emme todellakaan seurustele.”

Lue koko juttu Annasta 47/2018, siinä Pete kertoo muun muassa isyydestään ja siitä, minkälaisia ajatuksia suvun salaisuus Peten omasta isoisästä herättää. Tilaa lehti tai osta digilehden lukuoikeus täältä!

X