Julkkikset

Pian uusiin naimisiin Jarkka-rakkaansa kanssa purjehtiva Heidi Sohlberg, 41: ”Hyviä miehiä on vielä”

Heidi Sohlberg lupaa, että hänestä ei tule bridezillaa hääviimeistelyiden keskellä.

Teksti:
Emilia Saloranta
Kuvat:
Tiia Ahjotuli

Heidi Sohlberg ja Jarkka Pikkarainen.

Heidi Sohlberg lupaa, että hänestä ei tule bridezillaa hääviimeistelyiden keskellä.

Yrittäjä Heidi Sohlbergin, 41, ja yrittäjäpuoliso Jarkka Pikkaraisen, 59, häät lähestyvät. Vuosi sitten kesällä tavannut pariskunta on valmistautunut häihin rennosti, vaikka tekemistä on paljon.

–  Ehkä ikä ja kokemus auttaa ottamaan rennommin. On minulla hommaa, mutta ajattelen että turha stressata, kaikki järjestyy kyllä.  En usko, että minusta tule bridezillaa, Heidi naurahti.

Heidi on käynyt sovittamassa jo hääpukua kaasojensa ja morsiusneitoina toimivien kahden tyttärensä kanssa. Jarkka kertoo, että hänelle on tulossa myös bestmaneja komea rivistö.

Pari juhli toissa viikonloppuna Hangossa Mikko ja Beata Leppilammen häissä.

– Meillä alkaa olla vaatetukset kohdallaan. Huomasin Hangossa häissä, että kiinnitin huomiota joihinkin yksityiskohtiin, että onpa kivasti tehty – voisiko tuo toimia meidänkin juhlissa?

Toivoa on

Heidi erosi viisi vuotta sitten tyttäriensä isästä. Hän kertoi sitä ennen avoimesti sairastumisesta rintasyöpään, ja sittemmin myös sinkkuelämän haasteista.

Heidi iloitsee, että hän on saanut rakkauden löytymisestä paljon positiivista palautetta.

– Moni on laittanut kanavissani viestiä, että olemme antaneet toivoa. Rakkauden voi vielä löytää, oli sitten ollut sairautta tai pidempään sinkkuna. Useimmiten viestiä laittavat keski-ikäiset 40–60-vuotiaat naiset. Että hyviä miehiä vielä on, Heidi totesi.

–  Ja naisia, Jarkka jatkaa.

Jarkka kosi Heidiä ensimmäisen yhteisen kesän jälkeen, viime syyskuussa lomamatkalla.

–  Kyllä silloin jännitti, ihan hel…i! Olen ehkä sillä tavalla vanhanaikainen, että naimisiinmeno tuntuu tärkeältä, määrätynlaiselta sitoutumiselta. On upeaa, että voi tässä vaiheessa sitoutua, Jarkka totesi ravintola Wiskarilan 3-vuotissyntymäpäiväjuhlissa.

X