Julkkikset

Pirita Niemenmaa ei hyväksy minkäänlaista mustasukkaisuutta – ja 4 muuta kiinnostavaa faktaa vuoden 2019 tangokuningattaresta

Tangokuningatar Pirita Niemenmaa, 34, avaa Seura-lehden haastattelussa historiaansa ja ajatusmaailmaansa. Poimimme Seuran jutusta 5 kiinnostavaa faktaa vuoden 2019 tangokuningattaresta.
18.7.2019 Teksti: Anna.fi Kuvat: J. Pihlaja/TopFocus

Pirita Niemenmaan päähän laskettiin tangokuningattaren kruunu viime lauantaina Seinäjoella. Piritalla on upea ääni, mutta millainen ihminen hän on? Poimimme Seura-lehden vastikään julkaistusta haastattelusta 5 kiinnostavaa faktaa vuoden 2019 tangokuningattarestamme.

1. Toiminut monessa eri ammatissa

Pirita on valmistunut pukuompelijaksi, mutta tehnyt useampaa eri työtä.

– Koulun jälkeen olen ollut tehtaassa vaiheompelijana, toiminut henkilökohtaisena avustajana ja nyt viime vuodet ABC:lla myyjänä. Silti musiikki ammattina on ollut se ykköshaave, Pirita kertoo Seurassa.

2. Ollut pitkässä parisuhteessa kaksi kertaa

Pirita on ollut kahdessa pitkässä suhteessa. Ensimmäinen suhde alkoi, kun Pirita oli 16-vuotias. Tuo suhde kesti kahdeksan vuotta.

– Toinen pitkä suhteeni päättyi muutama vuosi sitten. Ero on aina ikävä asia, mutta olen luonteeltani sellainen, että en jää rypemään asioissa. Itku ja nauru ovat aina olleet minulla herkässä. Saatan itkeä jotain asiaa vaikka pari päivää, mutta se jää siihen. Sitten jatketaan eteenpäin, Piritta kertoo Seurassa.

3. Ei hyväksy minkäänlaista mustasukkaisuutta

Tällä hetkellä Seinäjoella kaksin koiransa kanssa asuva tangokuningatar ei siedä mustasukkaisuutta.

– En hyväksy minkäänlaista mustasukkaisuutta. Mieluummin olen yksin kuin kestän sen, että vapauttani rajoitetaan.

4. Oli nuorempana varma, ettei hanki lapsia

Nuorempana Pirita oli varma siitä, ettei koskaan hankkisi lapsia.

– Tykkään toki lapsista. Jossain vaiheessa mietin, että lasten parissa olisi mukava tehdä töitä. En kuitenkaan ole varma, uskallanko ottaa niin suurta vastuuta, mitä lapsensaaminen tarkoittaa.

5. On haaveillut tangokuningattaren kruunusta pienestä pitäen

Tangokuningattareksi pääseminen on mietityttänyt Piritaa jo pidemmän aikaa – lapsuudesta saakka.

– Olin varmaan 13-vuotias, kun kirjoitin Auraviihteelle kirjeen, jossa kysyin, miten tangokuningattareksi pääsee. Kyselin muun muassa sitä, vaaditaanko työssä hyvää kielipäätä. Sieltä tuli pitkä ja kannustava vastaus, jossa kehotettiin treenaamaan paljon. Olin helpottunut, kun kieli- tai matikkapäätä ei vaadittu.

Lue Pirita Niemenmaan haastattelu Seurasta!

Lue myös

Suosittelemme