Piritta Hagman
Piritta Hagmanin syksy on ollut henkisesti raskas.
Julkkikset

Piritta Hagman on asunut syksyn erillään vanhemmista lapsistaan: ”Tilanne ei ole missään määrin ideaali”

Äitiysfysioterapeutti Piritta Hagman on asunut syksyn erillään vanhemmista lapsistaan. – Tilanne ei ole missään määrin ideaali, ja minulla on koko ajan hirveä ikävä lapsiani, Piritta kertoo.
Teksti: Johanna Yrjölä Kuvat: OM-arkisto

Viime vuonna Niklas-miehestään eronneella äitiysfysioterapeutti Piritta Hagmanilla on ollut henkisesti raskas syksy. Piritta muutti elokuussa 7-vuotiaan Eliana-kuopuksensa kanssa Poriin, jossa tämä aloitti koulunsa. Vanhemmat lapset Lila, 10, ja Lukas, 12, jäivät asumaan isänsä kanssa Helsinkiin. Perhe on ollut viikot erillään, mutta viikonloput yhdessä.

– Tilanne ei ole missään määrin ideaali, ja minulla on koko ajan hirveä ikävä lapsiani. Emme ole olleet koskaan aiemmin erossa toisistamme, ja huomaan, että hekin tarvitsevat minua. Etenkin keskimmäiseni on kaivannut minua kovasti, mikä on särkenyt sydämeni, Piritta kertoo.

– Olen luvannut, että joulun jälkeen olemme kaikki samassa paikassa, oli se sitten Helsinki tai Pori. On selvää, että haluamme olla Niken kanssa molemmat lastemme lähivanhempia, Piritta sanoo.

Viivästynyt remontti on estänyt uuteen taloon muuttamisen

Piritta hankki aikaisemmin Porista talon, jonne ei ole kuitenkaan päässyt vielä muuttamaan viivästyneen remontin vuoksi.

– Talossa on paljastunut muutamia yllätyksiä, joita en ollut laskenut budjettiini. Loppujen lopuksi olemme joutuneet uusimaan aika paljon kaikkea, ja remontti on tuntunut ikuisuusprojektilta. Ostin kesällä myös mökkitontin, mutta sen rakentaminen saa nyt vastoin aiempia suunnitelmiani odottaa, Piritta kertoo.

Lue myös:

Avioeroa surrut Niklas Hagman koki Selviytyjät-kilpailun yllättävän raadollisena: ”Vihaan juonittelua yli kaiken”

Piritta Hagmanin uupumus muuttui ahdistukseksi: ”Olen alkanut taas saada paniikkikohtauksia”

Piritta Hagman: ”Minulla on taipumus vetää itseni piippuun”

X