Julkkikset

Pirkko Mannola rakkaudestaan Göran Stubbiin: ”En tiennyt, että yhteiselo voisi olla näin mukavaa”

Näyttelijä Pirkko Mannolan, 78, elämä on muuttunut hänen rakastuttuaan jääkiekkovaikuttaja Göran Stubbiin, 82. – Aika ei käy yksitoikkoiseksi, Pirkko sanoo.

Teksti:
Virpi Valtonen
Kuvat:
Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Pirkko Mannola ja Göran Stubb muuttivat yhteen viime syksynä.

Näyttelijä Pirkko Mannolan, 78, elämä on muuttunut hänen rakastuttuaan jääkiekkovaikuttaja Göran Stubbiin, 82. – Aika ei käy yksitoikkoiseksi, Pirkko sanoo.

Näyttelijä ja iskelmälaulaja Pirkko Mannola, 78, saapui Linnanmäen Peacock-teatteriin Uuden Iloisen Teatterin Sata lasissa! -musiikki-ilotteluun yhdessä jääkiekkovaikuttajarakkaansa Göran Stubbin, 82, kanssa.

– Ei meiltäkään vauhti hiljene! Sata lasissa on hyvä nimi revyylle, sillä myös meillä on sata lasissa, edelleen paljon laulukeikkoja tekevä Pirkko sanoi.

Hän paljasti pariskunnan asuneen saman katon alla jo kuukausia, sillä Göran muutti rakkaansa luo Espoon Tapiolaan viime syksynä.

– Olen iloinen. Meillä on mukavaa yhdessä, ja kaikki on hyvin. En tiennyt, että yhteiselo voisi olla näin mukavaa. On paljon semmoista, mitä voimme tehdä yhdessä.

Pari kihlautui reilu vuosi sitten karkauspäivänä, mutta hääkyselyjen suhteen Pirkko toppuuttelee hieman.

– Olemme seurustelleet puolitoista vuotta ja elämme yhdessä. Sehän on sama juttu.

Viime vuonna pari vietti juhannusta New Yorkissa. Myös tänä kesänä he suuntaavat ulkomaille.

– Nyt menemme juhannukseksi Chicagoon. Göranilla on siellä NHL:n varaustilaisuus, missä varataan nuoria pelaajia. Olemme viikon matkalla ja käymme parissa show’ssakin, Pirkko kertoi innoissaan.

– Göran tuo suhteeseemme urheilu- ja minä kulttuuripuolen. Viihdymme yhdessä. Aika ei käy yksitoikkoiseksi, Pirkko kertoi.

– Nykyään minä katson jopa jääkiekkoa. Ennen en koskaan katsonut.

Joogaa ja kuntosalia

Pirkko on sanonut joogan olevan hyvän kuntonsa salaisuus. Nyt hän on aloittanut uuden kuntoiluharrastuksen jalkojen voiman ja tasapainon takia.

– Joogaan yhä jatkuvasti ja käyn hot-joogassa tyttäreni Heidin studiolla Mankkaalla. Olen kuitenkin ruvennut käymään kuntosalillakin, sillä huomasin että pelkkä jooga ei riitä minulle. Venyn ja vanun, mutta minun pitää saada myös voimaa lihaksiin, Pirkko kertoi.

– Ennen en tykännyt kuntosalilla käymisestä, mutta nyt olen huomannut, että sehän on aika hauskaa. Göran käy omalla salillaan ja minä käyn paikassa, jossa on vain naisia – hieman varttuneempiakin, Pirkko kertoi.

Lue lisää:

Seela Sella, 80: ”Eroottinen vire ei katoa ikääntyessä”

Pirkko Mannola: ”Jokainen tekstiviesti mieheltäni sykähdyttää”

Mitä vartalolle ja mielelle tapahtuu, jos joogaa joka päivä kuukauden ajan? Testasimme!

X