Madonna
Popin kuningattareksi kutsuttava Madonna on kaikkien aikojen menestyneimpiä artisteja.
Julkkikset

Popin kuningatar Madonna julkaisi herkän yhteiskuvan kuudesta lapsestaan

Popin kuningatar Madonna, 60, julkaisi Instagram-tilillään lämpimän ja herkän kuvan, jossa hänen kaikki kuusi lastaan poseeraavat yhdessä.
Teksti: Hilppa Wuokko Kuvat: Rex Features Ltd 2012/All Over Press

Poplaulaja-lauluntekijä Madonna on julkaissut Instagram-tilillään kuvan kuudesta lapsestaan. Kuvan yhteydessä olevassa tekstissä tähti kertoo tuntevansa eniten kiitollisuutta lapsistaan.

”Lapseni ovat johdattaneet minua tielläni ja avanneet ovia, joista en olisi aiemmin voinut kuvitella meneväni. Maine, kunnia, ja ennätysten rikkominen ei koskaan merkitse yhtä paljon kuin tämä, mitä arvostan kaikkein eniten”, Madonna kertoo kuvan yhteydessä englanniksi.

Madonnan lapsista Lourdes Leon, 22, ja Rocco Ritchie, 18, ovat tähden biologisia lapsia. Alaikäiset David, Mercy, Estere ja Stella ovat adoptoituja. Lourdesin isä on Madonnan entinen henkilökohtainen valmentaja Carlos Leon ja Roccon isä elokuvaohjaaja Guy Ritchie. Adoptiolapset ovat kotoisin Malawista.

Aiemmin myös itse mukana yhteiskuvissa

Madonna on aiemminkin julkaissut kuvia perheestään. Heinäkuussa Madonna julkaisi kuvan, jossa hän ja lapset poseeraavat yhdessä. Kuva on otettu Malawista, josta tähden adoptiolapset ovat kotoisin. Kuvassa tähti ja hänen lapsensa poseeraavat lastensairaalassa, joka on nimetty Mercyn mukaan.

Vuosi sitten, 59-vuotissyntymäpäiviensä jälkeen, Madonna julkaisi yhteiskuvan, jossa hän poseeraa lastensa kanssa juhlahumussa.

View this post on Instagram

Birthday 🎉🎂🎈🇮🇹♥️

A post shared by Madonna (@madonna) on

X