Julkkikset

Prinsessa Madeleine painii haasteiden keskellä – 3 syytä

Prinsessa Madeleine, 36, näyttää upealta, mutta pinnan alla piilee monia haasteita. Listasimme kolme asiaa, jotka varjostavat prinsessan elämää.
11.6.2018 Teksti: Johanna Jantunen Kuvat: Erika Gerdemark, Kungahuset.se

Juuri 36 vuotta täyttänyt prinsessa Madeleine loisti upeana prinsessa Adriennen ristiäisissä 8. kesäkuuta. Kauniin ulkokuorensa alla Madeleine painii kuitenkin haasteiden keskellä.

1. Suosio laskee

Prinsessa Madeleine on tottunut tekemään juuri niin kuin itse haluaa. Kuningas Kaarle Kustaan ja kuningatar Silvian nuorimmaista on kohdeltu silkkihansikkain, mutta enää Madde ei herätä ainoastaan ihastusta.

Lontoossa asuvaa Madeleinea on kritisoitu muun muassa siitä, että hän vain nauttii prinsessana olemisen eduista muttei tee tarpeeksi töitä. Madeleine on vastannut kritiikkiin sillä, että hän haluaa panostaa pikkulapsiaikaan.

Stoppapressarna-lehden artikkelin mukaan myös kuninkaallinen perhe on pettynyt Madeleinen käytökseen. Huhtikuussa Madde jätti jo toista vuotta peräkkäin saapumatta isänsä syntymäpäiväjuhliin. Samaan aikaan, kun muu Ruotsin kuninkaallinen perhe juhli Kaarle Kustaata Tukholmassa, Madeleine lomaili miehensä ja lastensa kanssa Floridassa.

2. Madde joutuu toistuvasti puolustelemaan miestään

Madeleinen aviomies Christopher O’Neill ei kuulu suosituimpien kuninkaallisten joukkoon. Hän on herättänyt närkästystä useaan otteeseen. Chris esimerkiksi livahti baariin sekä prinsessa Leonoren että prinssi Nicolasin ristiäisistä.

Madeleine on joutunut puolustelemaan miehensä käytöstä julkisesti. Expressen-lehden haastattelussa vuonna 2017 hän totesi, että Chrisin saama krittiikki on ollut kohtuutonta.

3. Leonoren käytös on herättänyt huomiota

Kun arkkipiispa Antje Jackelén piti puhetta prinsessa Adriennen ristiäisissä, isosisko Leonore, 4, varasti shown. Leonore ei malttanut pysyä tuolissaan vaan alkoi pyöriä kirkon lattialla. Kengätkään eivät pysyneet tytön jaloissa. Lopuksi Leonore innostui taputtelemaan pikkuveljensä, 2-vuotiaan prinssi Nicolasin poskia.

Myös aiemmissa edustustilaisuuksissa Leonoren on ollut vaikea pysyä paikoillaan. Leonore onkin tullut tunnetuksi kenties vilkkaimpana kuninkaallisperheen lapsena.

Madeleine sanoi Expressen-lehden artikkelissa pari vuotta sitten, ettei Leonorella ole riittänyt kärsivällisyyttä lukemiselle, toisin kuin rauhallisemmalla veljellään. Vaikka Leonoren keskittymiskyky iän myötä paranisikin, ainakin tällä hetkellä Madeleine ja Chris joutuvat pitämään vilkasta tytärtään tarkasti silmällä.

Madeleine julkaisi äskeittäin Instagram-tilillään kuvan suurelle kivelle kiivenneestä esikoisestaan.

”Leonore todellisessa elementissään”, Madeleine kirjoitti kuvatekstiin.

Leonore in her true element 🌳❤️🌿

A post shared by Princess Madeleine of Sweden (@princess_madeleine_of_sweden) on

Lähteet: Expressen, Stoppapressarna