Julkkikset

Saija Tuupanen ja Sami Hedberg julkaisivat rakkauskuvan lentokentältä – ilmeet kertovat kaiken

Iskelmälaulaja Saija Tuupanen ja koomikko Sami Hedberg ovat julkaisseet yhteiskuvan lentokentältä. Päivityksessä hymyilevä ja onnellinen pari ilmoittaa suuntaavansa yhdessä lomalle.

Teksti:
Roosa Roivainen
Kuvat:
Om-Arkisto

Saija ja Sami ovat olleet yhdessä vuoden alusta saakka.

Iskelmälaulaja Saija Tuupanen ja koomikko Sami Hedberg ovat julkaisseet yhteiskuvan lentokentältä. Päivityksessä hymyilevä ja onnellinen pari ilmoittaa suuntaavansa yhdessä lomalle.

Iskelmälaulaja Saija Tuupanen ja koomikko Sami Hedberg ovat julkaisseet sosiaalisessa mediassa yhteiskuvan. Instagramiin ladatussa potretissa pariskunta poseeraa Helsinki-Vantaan lentokentällä. Päivityksessä Saija ja Sami kertovat suuntaavansa yhteiselle lomalle kiireisen kesän jälkeen.

”Tadaaa!! Viimeisen kuukauden aikana melkein joka päivä keikalla. Tämä tuleva 2,5 viikon loma tuntuu todellakin ansaitulta. Ihanaa lomaa meille ja loistavaa syksyä teille kaikille!” Saija kirjoittaa omalla Instagram-tilillään.

Sami puolestaan hehkuttaa parin lomatunnelmia omassa julkaisussaan seuraavasti:

”Tämä ihana nainen voitti mut keikoissa viime kuukauden aikana 24-8. Nyt vihdoin yhteinen LOMA ennen syksyn työrupeamaa.”

Niukkasanaisia suhteestaan

Saija Tuupanen ja Sami Hedberg ovat olleet yhdessä jo vuoden alusta asti, mutta pari on kommentoinut suhdettaan erittäin niukkasanaisesti. Annalle Saija vahvisti suhteen viime kesäkuussa.

– Haluaisin pitää seurusteluni täysin yksityisenä asiana, mutta sosiaalisen median kanssa on välillä vaikeaa. Siellä sortuu toisinaan hehkuttamaan kaikenlaista, vaikka tietää, että kaikki on julkista, Saija kertoo kesäkuisessa Annan haastattelussa.

Saija päivitti ensimmäisen yhteiskuvansa Samin kanssa maaliskuun lopulla.  Päivityksensä alle Saija on kirjoittanut vain yhden sanan: ”Onnellinen.” 

View this post on Instagram

Onnellinen. @samihedberg

A post shared by Saija Tuupanen (@saijatuupanen) on

”Sami on lempeä ja karismaattinen mies”

Saija päätti seitsemän vuoden pituisen avioliittonsa ex-miehensä kanssa viime vuoden keväällä. Myös Samin ja hänen entisen vaimonsa, Ilona Hedbergin, neljän vuoden avioliitto päättyi samoihin aikoihin.

Annan haastattelussa Saija kertoo, ettei hänellä ollut heti eron jälkeen kiirettä hypätä uuteen suhteeseen.

– Kun viime syksynä muutin asumaan yksin, en todellakaan kiirehtinyt etsimään uutta kumppania. En mennyt esimerkiksi Tinderiin, vaan halusin vain aikaa rauhoittua. Ajattelin, että otan vastaan, mitä elämä tuo. Ja toihan se.

Ennen seurustelua Saija ja Sami tunsivat toisensa jo entuudestaan työn puolesta. Vuoden alussa työtuttavuus syveni.

– Välillämme on syvä henkinen yhteys. Sami on lempeä ja karismaattinen mies, ja arvostan häntä suuresti, Saija kertoi Annalle.

Heinäkuussa Sami julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa Saijan kanssa sylikkäin. ”Säikähdin ahventa ja hyppäsin syliin”, Sami kirjoittaa päivityksessään.

Lue myös:

Koomikko Sami Hedbergin kanssa seurusteleva iskelmätähti Saija Tuupanen: ”Olen onnellinen ja rakastunut”

Kipeän avioeron läpikäynyt tangokuningatar Saija Tuupanen: ”Asumme yhä ex-mieheni kanssa yhdessä”

Sinkkuna viihtyvä koomikko Sami Hedberg: ”Naisilta ei ole tullut yhteydenottoja”

X