Jukka Hildén meni kihloihin 22-vuotiaan tanssijan kanssa.
Jukka Hildén meni kihloihin 22-vuotiaan tanssijan kanssa elokuussa 2018.
Julkkikset

Rakastunut Jukka Hildén hehkuttaa nuorta kihlattuaan Chachi Gonzalesia: ”Kiitos, kun teet minusta niin onnellisen”

Duudsoneiden Jukka Hildén, 38, hehkuttaa kihlattuaan vuolain sanoin. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Hildén ylistää Chachi Gonzalesia, 22, kauniiksi niin sisältä kuin ulkoa.
Teksti: Katri Koskinen Kuvat: Kari Hautala/Otavamedia

Duudsoneista tuttu Jukka Hildén, 38, ylistää tyylilleen uskollisesti henkilökohtaisella Instagram-tilillään kihlattuaan Chachi Gonzalesia.

”Kiitos Chachi Gonzales kun teet minusta niin onnellisen ja olet niin upea sisältä ja ulkoa”, Jukka kirjoittaa julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Huomio on taattu, sillä Jukkaa seuraa Instagramissa tällä hetkellä 540 000 henkilöä. Chachilla on puolestaan 1,6 miljoonaa seuraajaa.

Olivia Irene ”Chachi” Gonzales on 22-vuotias yhdysvaltalainen tanssija, koreografi ja näyttelijä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Happy go lucky, thank you @chachigonzales for making me so so happy and being such a wow inside and out 🙂

Henkilön jukka hilden (@jukkadudeson) jakama julkaisu

Jukka Hildén vahvisti suhteensa suosittuun Youtube-tähteen kesäkuussa, ja kihlasi Chachin elokuussa 2018. Jukka on kehunut uuden rakkaansa ulkoista ja sisäistä kauneutta moneen otteeseen.

”Rakastan häntä, ja sitä kuinka aito, hyväsydäminen ja rakastavan villi hän on. Hän tekee minut todella, todella onnelliseksi, niin onnelliseksi että tahdon viettää koko elämäni hänen kanssaan”, Jukka kertoi kihlausuutisista Instagramissa näyttävän videon muodossa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön jukka hilden (@jukkadudeson) jakama julkaisu

Myöhemmin Jukka kiitteli Instagramissa kaikista pariskunnan saamista onnitteluviesteistä ja tuesta.

”Rakastan Chachia ja ihailen sitä, kuinka kaunis hän on – sydämeltään, mieleltään, sielultaan ja ulkonäöltään. Kuvaillesani häntä tarvitsen vain yhden sanan: SUPER VAU! Okei, kaksi sanaa, mutta en ole koskaan uskonut sääntöihin!” Jukka kirjoitti kuvan yhteyteen.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Chachi Gonzales (@chachigonzales) jakama julkaisu

Myöhemmin Chachi julkaisi kuvan, missä häntä oli vastikään kosittu.

”Silmäni on ovat turvonneet ja vetiset kaikista näistä onnenkyynelistä”, Chachi kirjoitti.

Pariskunta onkin julkaissut sosiaalisen median kanavissa monia yhteiskuvia ja -videoita.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Nimipäivä @jukkadudeson 💃🏼 (happy name day)

Henkilön Chachi Gonzales (@chachigonzales) jakama julkaisu

16 vuoden ikäero aiheutti Chachin  faneissa närkästystä

Pariskunnan suhde ja 16 vuoden ikäero on aiheuttanut myös kritiikkiä, etenkin Chachin faneissa. Sekä Jukka että Chachi ovatkin molemmat tahoillaan ottaneet aiheeseen kantaa ja puolustaneet suhdettaan, ikäeroaan ja kihlautumistaan.

Chachi julkaisi heinäkuussa omalla Youtube-kanavallaan videon, jossa hän halusi kertoa omasta rakkauselämästään, saamistaan ilkeämielisistä kommenteista sekä pariskunnan ikäerosta. ”Ikä on vain numero”,  Chachi sanoo videolla ja kertoo, että hänen on ollut vaikeaa deittailla oman ikäisiään.

Hän myös kehuu Jukkaa vuolaasti ja vakuuttelee, he ovat onnellisia yhdessä.

”Rakastan Jukkaa! Hän on hyvä minulle”, Chachi sanoo ja pyytää videolla, että ihmiset lopettaisivat kommentoimasta ilkeästi heidän ikäeroaan ja suhdettaan.

”Nämä tyhmät kommentit eivät saa meitä eroamaan. Arvostan Jukkaa ja hänen menneisyyttään ja perhettään, en aio koskaan tulla siihen väliin.”

Lue myös: Duudsonien Jukka Hildén eroaa vaimonsa kanssa – taustalla vaikeita vuosia

Jukka ja Chachi kihloihin elokuussa

Kun pariskunta kertoi kihlauksestaan elokuussa, he julkaisivat myös Youtubessa yhteisvideon. Ilouutiset kertoessaan Chachi myös mainitsi, että vaikka ihmisillä on paljon mielipiteitä heistä, hän ei ole koskaan tuntenut oloaan niin onnelliseksi kuin nyt – yhdessä Jukan ja pariskunnan yhteisen koiranpennun kanssa.

”Haluan sanoa tämän: rakastan Chachia, ja todella arvostan ja kunnioitan häntä, kuinka rehellinen, aito ja hauska hän on. Hän on vanha sielu, hän on kokenut paljon elämässään nuoreen ikäänsä nähden”, Jukka sanoo videolla. Chachi herkistyy kyyneliin.

”Toivottavasti olette onnellisia puolestamme.”

”Ei tämä ole helppo tie. Monilla ihmisillä on paljon mielipiteitä. Mutta en välitä, mitä muut meistä sanovat. Seuratkaa unelmianne ja sydäntänne”, Jukka sanoo videolla.

Lähde: Instagram, Youtube

X