Ihmiset ja suhteet

Roope Salmisen kanssa onnellinen Sara Sieppi: ”Varatun miehen tapailu oli paha virhe”

Juontaja, malli Sara Sieppi, 25, on umpirakastunut. Muusikko Roope Salmisesta Sara on löytänyt miehen, jollaisia hän ei uskonut olevan olemassakaan. Parisuhteen aloittaminen vaati Saralta silti rohkeutta. Takana oli kolmiodraaman aiheuttamia sydänsuruja ja katteettomia lupauksia.
Teksti: Eveliina Lauhio Kuvat: Ari Heinonen / Otavamedia

Miltä näyttää eroottinen mies?

Erotiikka ei liity ensisijaisesti ulkonäköön vaan elämästä nauttimiseen. Mies näyttää eroottisimmalta silloin, kun hän tekee työtä, jota rakastaa. Esimerkiksi avomieheni Roope Salminen on elementissään esiintyessään bändinsä kanssa.

Miten suhteenne alkoi?

Teimme yhteisen työprojektin kolme vuotta sitten. Roope pyysi minua sen jälkeen kiitokseksi keikalleen, jonne sain mennyksi vasta viime syksynä. Hänen esiintymisensä ja lavakarismansa tekivät minuun vaikutuksen. Meillä oli heti todella hauskaa yhdessä, mutta olin ollut niin pitkään sinkkuna, että ajatuskin sitoutumisesta ja vakavammasta tapailusta ahdisti minua.

Vaikka jarruttelin aluksi tunteissani, Roope jaksoi onneksi edelleen pommittaa minua viesteillä ja treffipyynnöillä. Muutamien tapaamiskertojen jälkeen olin korviani myöten ihastunut häneen ja huomasin, että Roopelle pystyn puhumaan avoimesti kaikesta. Kun lopetin turhan pohtimisen, suhteemme eteni nopeasti. Olimme jo alkumetreillä yhdessä päiväkausia yhteen menoon. Roope muutti käytännössä saman tien luokseni. Maaliskuussa muutimme virallisesti yhteen.

Miten toivot kumppanisi huomioivan sinua?

Sinkkuaikojen jälkeen tuntuu luksukselta, kun mies tarjoilee minulle aamiaisen sänkyyn. Olen välillä häkeltynyt siitä, miten hyvin Roope minua kohtelee.

Kalliisiin laukkuihin tai koruihin miehen ei tarvitse tuhlata, vaan nautin siitä, kun minulle järjestetään omaperäisiä yllätyksiä. Viimeksi mieheni yllätti minut, kun olin palaamassa rättiväsyneenä työmatkalta kotiin.

Roope lähetti minulle tekstiviestin, jossa hän ilmoitti olevansa illan töissä. Ei Roopella oikeasti työiltaa ollut. Hän oli minua lentokentällä vastassa mustalla limusiinilla. Kurvasimme drinkeille ja syömään hyvin. Roope oli järjestänyt minulle mahtavat yllätyssynttärit!

Mikä on ollut pahin virheesi miessuhteissa?

Tapailin varattua miestä, enkä suosittele toisen naisen osaa kenellekään. Meillä synkkasi miehen kanssa aluksi hyvin. Uskoin miestä, kun hän sanoi, että hänen nykyinen parisuhteensa on päättymässä. Muutamassa kuukaudessa ymmärsin, ettei mies ole eroamassa, ja lopetin tapailumme.

Kolmiodraamassa jokainen tulee lopulta loukatuksi. Minun kävi sääliksi tapailemani miehen tyttöystävä, joka taas syytti minua koko tilanteesta. Se puolestaan aiheutti minulle huonon omantunnon. Onneksi lopetin tapailun ennen kuin tunteeni ehtivät syventyä. Opin kerrasta, että varattuihin miehiin ei ole uskomista. Siitä saa vain sydänsuruja.

Juttu on katkelma Annan nro 33-34/2016 kansijutusta.

Lue myös:

Liittonsa kipupisteitä läpikäynyt Lena Meriläinen: ”Tosi-tv-ohjelma auttoi avioliittoani”

Satu Silvo: ”Minulle on tärkeää, että seksi sujuu parisuhteessani”

Tinderistä rakkauden löytänyt Sari Havas: ”Olen ihmeissäni, että vieläkin voi tuntea näin vahvasti” 

X