Sami Minkkinen Havaintoja parisuhteesta Katri
Sami Minkkinen avioituu ensi kesänä Katri-rakkaansa kanssa.
Julkkikset

Rakkausbloggari Sami Minkkisen supersuosittu Havaintoja parisuhteesta -blogi nyt Anna.fi:ssä: ”Menen kesällä viimeisen kerran elämässäni naimisiin”

Havaintoja parisuhteesta -blogi löytyy nyt Annasta! Tamperelainen rakkausbloggari Sami Minkkinen elää omassa rakkauselämässään kiinnostavaa aikaa, sillä hän on menossa kesällä naimisiin.
Teksti: Outi Pippuri Kuvat: Paula Kukkonen/Otavamedia

Rakkausbloggari Sami Minkkisen, 42, suosittu Havaintoja parisuhteesta -blogi muutti Annaan! Sami on viiden vuoden ajan kirjoittanut blogissaan ajatuksiaan rakkaudesta ja parisuhteesta.

– Vastoin julkisuudessa vellovia huhuja, en ole parisuhdeasiantuntija. Tiedän parisuhteista tasan kokemuksieni verran. En myöskään ole sarjarakastuja enkä rakastu bussipysäkeillä ihmisiin, joilla on kauniit silmät ja perse. Sitähän saisi muuten olla rakastumassa koko ajan. 42-vuotisen elämäni aikana olen ollut neljässä parisuhteessa, josta pisin on kestänyt kymmenen vuotta, Sami kirjoittaa blogissaan.

Sami on ollut aiemmin naimisissa kahdesti.

– Sitähän kuulee usein sanottavan, että eroon päättynyt avioliitto olisi epäonnistunut. Saanen olla jyrkästi eri mieltä. Molemmista liitoista maailmaan on syntynyt kaksi ihastuttavaa tyttölasta. Mikä kohta siinä on sitä epäonnistumista? Joskus on vain niin, että kaksi ihmistä eivät olekaan toisilleen ne lopulliset.

Kesällä häät

Nyt Sami uskoo löytäneensä rinnalleen Sen Oikean. Ensi kesänä hän avioituu Katri-rakkaansa kanssa. Parin suhde herätti alkaessaan paljon kohua, sillä Katrin tavatessaan Sami oli naimisissa ja tulossa muutaman kuukauden päästä isäksi.

– Olen menossa kesällä viimeisen kerran elämässäni naimisiin. Moni olisi jo luovuttanut, mutta minä en ole luovuttaja. Syy naimisiinmenolle on, että olen löytänyt rakkausihmiseni, Sami kirjoittaa.

Tervetuloa seuraamaan Samin Havaintoja parisuhteesta -blogia!

X