Julkkikset

Rakkaustieteilijä Jason Lepojärvi ottaa värikkäästi kantaa Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan – 5 parasta twiittiä

Ensitreffit alttarilla -asiantuntija Jason Lepojärvi kommentoi sarjan aviopareja paitsi telkkarissa myös sosiaalisessa mediassa. Jasonin twiitit ovat sekä hauskoja että viisaita.
25.9.2017 Teksti: Johanna Jantunen Kuvat: Otavamedia

Jos olet Ensitreffit alttarilla -ohjelman fani, kannattaa sarjan seuraamisen lisäksi suunnata sosiaaliseen mediaan. Yksi sarjan asiantuntijoista, rakkaustieteilijä Jason Lepojärvi nimittäin julkaisee Twitter-tilillään osuvia kommentteja sarjan aviopareihin ja rakkauteen liittyen.

Poimimme Jasonin Twitter-tililtä viisi parasta Ensitreffit alttarilla -twiittiä.

1. Käytännön vinkki tuoreelle aviomiehelle

Jason viljelee Twitterissä huumoria. Hän esimerkiksi huomauttaa, että tuoretta vaimoa ei kannata heittää sänkyyn ja kävellä sen jälkeen pois, niin kuin Esa – kenties jännityksen vuoksi – Aliisalle teki.

2. Kysymys matkanjohtajuudesta

Onko hyvä, huono vai yhdentekevä juttu, että naiset näyttävät toimivan matkanjohtajina häämatkalla, Jason kysyy katsojilta.


3. Opetus rakkaudesta

Vaikka monet Jasonin twiiteistä ovat hauskoja, hän nostaa esiin myös viisaita huomioita parisuhteeseen ja rakkauteen liittyen.

4. Onnistumiset esiin

Yksi parhaista puolista Jasonin twiiteissä on se, ettei hän arvostele, tuomitse tai esitä negatiivisia kommentteja, joita sosiaalinen media on pullollaan. Sen sijaan hän nostaa esiin pariskuntien onnistumisia ja hyviä hetkiä. Kehuja saavat esimerkiksi Petri ja Johanna.

5. Uudet standardit aviomiehelle

Esa kertoi ensimmäisessä jaksossa tekevänsä itse tulevalle vaimolleen huomenlahjaksi hopeakorut. Samalla hän nosti Jasonin mielestä huomenlahjojen riman melko korkealle.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *