Redrama
Redrama on löytänyt onnen 18 vuotta nuoremmasta rakkaastaan Katrista.
Julkkikset

Räppäri Redrama ja 18 vuotta nuorempi Katri-rakas hehkuttavat toisiaan Instagramissa: ”Voi olla, että räjähdän onnesta”

Räppäri Redrama ei peittele rakkauttaan Hanna Sumarin Katri-tyttäreen: räppäri julkaisi Instagramissa hempeän yhteiskuvan, jossa onnellisen näköinen pariskunta nauttii kesästä. Myös 18 vuotta nuorempi Katri on hehkuttanut onneaan sosiaalisessa mediassa.
Teksti: Anniina Nirhamo Kuvat: Heli Hirvelä/Otavamedia

Muusikko ja myös The Voice of Finland -tuomarina tunnettu Redrama eli Lasse Mellberg, 40, on seurustellut noin vuoden verran 18 vuotta nuoremman rakkaansa Katri Mutikaisen kanssa. Pariskunnan suhde näyttää kukoistavan: viime aikoina he ovat julkaisseet useita kuvia kesänvietostaan Redraman perheen kesäpaikalla.

Vaikka räppäri Redramalla ja Katrilla on ikäeroa 18 vuotta, ikäero ei Redramaa häiritse.

– Olen rakastunut. Vaikka hän on nuori, hän on silti hyvin viisas. Välillämme vallitsee syvä yhteys, enkä jaksa miettiä ikäeroamme, Redrama kertoi syksyllä Annan haastettelussa.

Yli 22-vuotias Katri Mutikainen opiskelee media-alaa. Hän on toimittaja Hanna Sumarin tytär.

”Täydellisiä päiviä rakkaani kanssa”

Redraman vastikään julkaisemassa suloisessa yhteiskuvassa Katri nojaa onnellisen näköisenä Lassen olkapäätä vasten. ”Täydellisiä päiviä auringossa rakkaani kanssa,” hän kirjoittaa kuvatekstissä.

Kuvatekstissä Redrama kertoo, että he oleskelevat parhaillaan hänen perheensä kesäpaikalla, jossa Lasse on viettänyt kaikki lapsuutensa ja nuoruutensa kesät.

Myös Katri on julkaissut useita kuvia  omalla Instagram-tilillään pariskunnan kesänvietosta. ”Elämän parhaita asioita,” hän kirjoittaa kuvassa, jossa Redrama on kesäpaikan laiturilla helteisissä tunnelmissa.

”Voi olla, että räjähdän onnesta,” lukee kuvatekstinä toisessa samoissa maisemissa otetussa kuvassa.

Best things in life

A post shared by Katri (@katrimutikainen) on

Kesäkuussa julkaistussa yhteiskuvassa sää ei ole yhtä kesäinen, mutta tunnelma on lämmin. ”Rakastan tota tyyppii,” Katri kirjoittaa kuvatekstissä. ”Toi tyyppi rakastaa sua,” kommentoi Redrama kuvan alla.

Rakastan tota tyyppii

A post shared by Katri (@katrimutikainen) on

X