Julkkikset

Reino Nordin julkaisi humoristisen kuvan Leona-vauvastaan – faijalla on paljon selitettävää

Muusikko Reino Nordin ja Leona-vauva ovat saaneet paljon tykkäyksiä hauskalle yhteiskuvalleen Instagramissa.

Teksti:
Hilppa Wuokko
Kuvat:
Om-Arkisto

Reino Nordin hemmotteli vaimoaan Mariaa ostamalla tälle kesämökin, jossa koko perhe viettää yhdessä aikaa.

Muusikko Reino Nordin ja Leona-vauva ovat saaneet paljon tykkäyksiä hauskalle yhteiskuvalleen Instagramissa.

Muusikko Reino Nordin, 35, sai Maria-vaimonsa kanssa halutun kolmannen lapsen 31. heinäkuuta.

Kotona syntynyt tyttö sai nimekseen Reina Leona Mimosa. Pienokaisen kutsumanimi on Leona. Nordinien vanhemmat lapset ovat Fidel ja Luna. Reinolla on lisäksi poika aiemmasta suhteestaan.

”Faija miten sä selität nää kuitit?”

Reino julkaisi hauskan kuvan ilmeikkäästä tyttärestään Instagram-tilillään. Kuvassa parin kuukauden ikäinen Leona istuu isänsä sylissä tuima ilme kasvoillaan. Parivaljakon edessä olevalla pöydällä on useita kuitteja.

”Faija miten sä selität nää kuitit?? Öö oota mä tota öö..” Reino on kirjoittanut tekstiksi kuvan yhteyteen.

Kuva on kerännyt lukuisia tykkäyksiä ja kommentteja. Kommentoijat ihastelevat Leonan ilmettä ja häntä kuvataan kommenteissa vitsikkäästi muun muassa tuimailmeiseksi kirjanpitäjäksi. Reinolta myös kysellään, hyväksyikö Leona kuitit.

Perhe- ja raha-asiat mallillaan

Tammikuussa Reino ja Maria kertoivat Annan haastattelussa, että nyt heillä menee paremmin kuin aikoihin. Pariskunnan elämä on kääntynyt parempaan suuntaan sen jälkeen, kun Reino päätti lopettaa juomisen, eikä rahastakaan ole enää tiukkaa.

– Perheessämme on tällä hetkellä todella makea tiimihenki, ja läsnäolo on ihan uudella tasolla. Se, joka väittää, että alkoholilla on jotain positiivisia vaikutuksia, on väärässä. Paljon mieluummin vietän aikaa lasteni kanssa, kun siemailen jotain drinkkiä. On tämä lapsillekin paljon parempi juttu, Reino sanoo haastattelussa.

Reino myönsi haastattelussa, että elämästä on tullut helpompaa ja huolettomampaa, kun raha-asiat ovat mallillaan.

– Kyllähän se auttaa kummasti, kun ei tarvitse koko ajan stressata, loppuvatko rahat. Pääsee niihin paikkoihin, kun haluaa, ja saa ruoat ostettua. On myös ihanaa, että Marian ei tarvitse vääntää töitä koko ajan, vaan hän saa nauttia elämästä kuningattarena.

X