Kuvassa Renny Harlin ja Johanna Harlin.
Renny ja Johanna Harlin ovat saaneet lapsen.
Julkkikset

Renny ja Johanna Harlin: Vauva on täällä! Onnellinen imetyskuva suoraan synnytysosastolta

Elokuvaohjaaja Renny Harlin ja puoliso Johanna Harlin ovat saaneet perheenlisäystä.
Teksti: Roosa Roivainen Kuvat: Atte Kajova

Elokuvaohjaaja Renny Harlinin, 63, ja puoliso Johanna Harlinin, 28, esikoinen on syntynyt. Pari kertoi iloisesta vauvauutisesta Instagram-päivityksessään.

”Rohkeutta, uhrausta, päättäväisyyttä, sitoutumista, sitkeyttä, sydäntä, lahjakkuutta, rohkeutta. Tästä pienet tytöt on tehty”, Renny kirjoittaa.

Sekä Johanna että Renny ovat päivittäneet ahkerasti kuvia odotusajan varrelta. Pari muun muassa kertoi maaliskuussa odottavansa tyttöä jakamalla päivityksen gender reveal – eli sukupuolen paljastusjuhlista.

Vielä juuri ennen tyttären syntymää pari lähetti Instagramissa terveiset synnytyssairaalan edestä.

”Tämä perhe on valmiina lentoon”, Johanna kirjoittaa tilillään englanniksi.

Lapset ovat toivottu unelma

Renny ja Johanna tapasivat Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily -elokuvan kuvauksissa vuonna 2020.

Pari kihlautui helmikuussa 2021 ja viettivät häitään seuraavana syksynä. Häät järjestettiin Ranskan Rivieralla, Saint-Tropez’ssa.

Annan haastattelussa viime kesänä Renny kertoi, että parin toiveena on ollut saada perheenlisäystä mahdollisimman nopeasti.

– Rakastamme lapsia ja haluamme ehdottomasti perustaa perheen. Olen 62-vuotias, eikä minua kiinnosta hukata hetkeäkään.

Tällä hetkellä pariskunta asuu Miamissa. Toukokuussa Johanna jakoi Instagramissa onnentäyteisen tekstin, jossa kertoo odottavansa innolla perheen uutta elämänvaihetta Yhdysvalloissa.

”Olemme niin innoissamme kääntämään uuden sivun elämässämme ja saamaan pysyvän kodin Amerikassa ja oikean perheen. (Pinch me?!!) ♥️ Niinkuin olen ennenkin luvannut teille ihanat, elämässä unelmat voivat käydä toteen! Uskotaan hyvään ja tehdään hyvää. Kiitos elämä. ”

X