Julkkikset

Robin hylkää tavaramerkkinsä: Linnan juhliin eriparitennareiden sijaan dramaattisessa, kultakirjaillussa smokissa!

Popartisti Robin Packalén tulee olemaan presidentinlinnan komein ja tyylikkäin nuorimies. Siitä huolen pitää muotisuunnittelija Mert Otsamo.
Teksti: Virpi Valtonen Kuvat: Tommi Tuomi/Otavamedia

Elokuussa 18-vuotisjuhliaan viettänyt poppari Robin Packalén yllättyi iloisesti saadessaan kutsun Linnan juhliin.

– Huhhuh! En tiedä mitä sanoa. Tämä on kyllä kunnia, popartisti kirjoitti marraskuussa Instagram-tilillään kutsun saatuaan.

Hän pääsee itsenäisyyspäivän vastaanotolle ensimmäistä kertaa.

Kultakirjailtu smokki ja lakerikengät

Etukäteen on arvuuteltu, saapuuko teini-idoli presidentinlinnan punaiselle matolle hänen tutuiksi tekemissään eriparitennareissa.

Tyylitietoinen nuorukainen ymmärtää kuitenkin maan tärkeimmän ja arvostetuimman juhlan arvon, ja pukeutuu itsenäisyyspäivän vastaanotolle sen ansaitsemalla kunnioituksella.

Robinin asukokonaisuuden suunnittelee muotisuunnittelija Mert Otsamo. Hän valmistaa teinitähdelle juhlaan upean kultakirjaillun smokin ja housut.

Eriparitennareiden sijaan Robinin jalassa tullaan näkemään mustat, kiiltonahkaiset lakerikengät, jotka viimeistellään kultaisin yksityiskohdin vain tätä juhlaa varten. Mitä virallisemmasta tilaisuudesta on kyse, sitä varmemmin smokin yhteydessä suositellaan käytettäväksi lakerikenkiä. 

Yleensä Robin on totuttu näkemään eriparitennareissa, kuten Radio Aallon konsertissa vuonna 2015. Kuva: Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Yleensä Robin on totuttu näkemään eriparitennareissa, kuten Radio Aallon konsertissa vuonna 2015. Kuva: Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Uniikista ja hienostuneesta tyylistään tunnettu Mert Otsamo oli Robinille luontainen valinta Linnan juhlien asun suunnittelijaksi, sillä Mert ja Robin ovat tehneet yhteistyötä aiemminkin. Mertin työssä korostuvat taidokas räätälöinti ja dramaattiset kontrastit.

Mert on pukenut Robinia muun muassa Emma-gaalaan, maamme suurimpaan ja arvostetuimpaan musiikkigaalaan. Kun Robin viime vuonna esiintyi Linnan juhlien jatkoilla, hänen yllään nähtiin Mertin suunnittelema valkoinen liivi. Vuonna 2014 Mert suunnitteli kuosin popparin Nenäpäivä-essuihin, jotka huutokaupattiin Nenäpäivän hyväksi.

Lue lisää:

Täysi-ikäistynyt Robin: ”Toteutan suurinta haavettani ja teen sen sata lasissa”

Mert Otsamo – Pienestä siemenestä kasvoi iso puu

Muodin huipulle: Mert Otsamo

X