Rosa Meriläinen
Rosa Meriläisestä opettelee uutta rooliaan äitipuolena.
Julkkikset

Rosa Meriläisestä tulee äitipuoli – rakentaa uuden rakkaansa kanssa uusperhettä

Kirjailija Rosa Meriläinen perustaa uusperhettä toimittaja Tuomas Murajan kanssa. – Äitipuoleen kohdistuvat odotukset ja vaatimukset vaikuttavat monen naisen elämään ja parinmuodostukseen, Rosa Meriläinen kirjoittaa Annassa.
Teksti: Outi Pippuri Kuvat: Kari Pekonen/Otavamedia

Annan uusi kolumnisti Rosa Meriläinen paljastaa kolumnissaan rakentavansa uuden puolisonsa kanssa uusperhettä.

”Meillä on meneillään tutustumisen aika. Mukaan mahtuu hämmentyneitä ja epäluuloisia katseita”, Rosa kirjoittaa.

”Tiedän, että uusperheen perustaminen on iso juttu kaikille osapuolille. On osattava ottaa vastaan myös torjuntaa ja kiukkua.”

Rosa Meriläinen seurustelee Tuomas Murajan kanssa

Anna uutisoi viime lauantaina, että Rosa Meriläinen seurustelee helsinkiläisen toimittajan ja kirjailijan Tuomas Murajan kanssa.

Tuomas Muraja on työskennellyt muun muassa Turun Sanomissa ja hän oli mukana tietojentarkistuspalvelu Faktabaarin työryhmässä, joka sai Bonnierin journalistipalkinnon vuonna 2014. Muraja on toiminut myös rauhanturvaajana ja kirjoittanut sotilaskokemuksistaan kirjan Sotilaana Afganistanissa.

Rosa Meriläinen seurustelee Tuomas Murajan kanssa.

Tuomas Muraja Bonnier-kustannusyhtiön journalistipalkintojen ehdokkaiden julkistustilaisuudessa Helsingissä 12. helmikuuta 2015.

Rosa kertoi omilla Facebook-sivuillaan 10.1., että hän on eronnut pitkäaikaisesta kumppanistaan Simo Frangénista. Pariskunnalla on yhteinen lapsi.

Uuden parisuhteen myötä Rosasta tulee myös äitipuoli. Rosa kirjoittaa kolumnissaan, että äitipuolen rooli on olennainen osa suomalaista vanhemmuutta ja naiseutta, sillä noin kymmenen prosenttia lapsista elää uusperheissä. Rosa on itsekin kasvanut uusperheessä.

”Otan urheasti vastaan ystävieni hyväntahtoista pilkkaa siitä, että olen aina tähän asti julistanut yhden lapsen politiikkaa. Mutta elämässä tulee vastaan kaikenlaista, ja nämä rakkausasiat ovat sellaisia, jotka otetaan haltuun syli auki”, Rosa kirjoittaa kolumnissaan Annassa.

Lue myös:

Rosa Meriläinen: Rakennan uuden puolisoni kanssa uusperhettä

Ei enää ikinä uusperhettä, kiitos!

Rosa Meriläisellä uusi kumppani – rakastui toimittajaan

X