Saara Aaltp
Yhdessä näistä tyyleistä Saara Aalto edustaa Suomea Euroviisuissa.
Julkkikset

Tältä näyttävät Saara Aallon Euroviisu-tyylit – minkä biisin ja asun yhdistelmä on suosikkisi? Äänestä!

Saara Aallon kaikki kolme UMK18-kappaletta on julkaistu – ja nyt on paljastettu myös, millaisissa vaatteissa Saara kunkin kappaleen esittää. Katso kuvat ja kerro, mikä kappaleen ja tyylin yhdistelmä on sinun suosikkisi.
Teksti: Hilppa Wuokko Kuvat: Anton Sucksdorff / Yle Kuvapalvelu

On tarkoin varjeltu salaisuus, millaiset lavashow’t nähdään Saara Aallon UMK18-kappaleissa. Yle on kuitenkin kertonut, että jokaisen kolmen show’n takana on huippukoreografi Brian Friedman, joka on luonut koreografioita muun muassa Britney SpearsilleBeyoncélle ja Mariah Careylle. Friedman on ollut myös työstämässä X Factorin lavashow’t niin Britanniassa kuin Yhdysvalloissakin.

Show’t tullaan näkemään ensimmäistä kertaa 3.3. Yle TV1:ssä ja Yle Areenassa suorassa lähetyksessä UMK18: Saara Aalto. Lavashow’t nähdään samanlaisina kuin ne nähtäisiin Euroviisuissa.

Nämä ovat Saara Aallon UMK18-kappaleet ja -tyylit:

Monsters

Tällaisia yksityiskohtia Yle on esityksestä paljastanut: Monsters-kappaleessa Saara muuttuu suljetusta ja eristetystä hahmosta elämän moninaisuutta ylistäväksi henkilöksi. Lavalla nähdään paljon liikettä.

Domino

Tällaisia yksityiskohtia Yle on esityksestä paljastanut: Tänä vuonna euroviisulavalla ei käytetä lainkaan taustascreenejä, joten niitä ei nähdä UMK18-esityksissäkään. Tästä johtuen lavasteiden rooli on merkittävä. Dominossa tullaan lavalla näkemään ainutlaatuinen, yli nelimetrisistä domino-palikoista koostuva massiivinen lavaste.

Saara Aalto

Queens

Tällaisia yksityiskohtia Yle on esityksestä paljastanut: Ylen mukaan Saara on itse sanonut, että Queensissä on vaikein lavashow, jonka hän on koskaan esittänyt ja Friedman on loihtinut show’n, joka on massiivisempi kuin brittien X Factor -esitykset. Queensiin kuuluu iso lavarakennelma ja lavalla on paljon tapahtumia.

Saara Aalto

UMK18-ohjelmassa lauantaina 3.3. Saara Aalto esittää kilpailukappaleet Monsters, Domino ja Queens. Voittajakappaleen määrittää puoliksi yleisöäänet ja puoliksi kansainvälisen raadin antamat pisteet. UMK18-voittajabiisi ja show edustaa Suomea toukokuussa Euroviisuissa Lissabonissa.

UMK18, la 3.3. YLE 1, 19.00

Mikä biisin ja tyylin yhdistelmä on suosikkisi?

Katso tilanne vastaamatta

X