Julkkikset

Sami ja Ilona Hedberg: ero! ”Olemme itkeneet ja nauraneet yhdessä”

Stand up -koomikko Sami Hedberg ja hänen vaimonsa Ilona Hedberg eroavat reilun neljän vuoden avioliiton jälkeen. "Vaikka lusikat menevät jakoon, emme anna sen vaikuttaa meidän aitoon ja ainutlaatuiseen ystävyyteemme", kaksikko kirjoittaa Instagram-tileillään.
Teksti: Outi Pippuri Kuvat: Heli Hirvelä/Otavamedia

Stand up -koomikko Sami Hedberg ja hänen vaimonsa Ilona Hedberg eroavat. Pari ilmoitti erostaan tänään Instagram-tileillään.

”Meillä on ollut pitkä ja upea matka, seikkailu, joka on vienyt meitä eteenpäin. Olemme jakaneet yhdessä ikimuistoisia hetkiä, tarinoita, kokemuksia, joista suurimpana rakkautta.
Olemme matkustaneet yhdessä ympäri maailman. Olemme tukeneet toisiamme arjessa ja työn keskellä. Olemme itkeneet ja nauraneet yhdessä”, Sami ja Ilona kirjoittavat postauksessaan, jonka kumpikin on jakanut omilla Instagram-tileillään.

On vaikeaa kirjoittaa näin isosta asiasta lyhyesti. Meillä on ollut pitkä ja upea matka, seikkailu, joka on vienyt meitä eteenpäin. Olemme jakaneet yhdessä ikimuistoisia hetkiä, tarinoita, kokemuksia, joista suurimpana rakkautta. Olemme matkustaneet yhdessä ympäri maailman. Olemme tukeneet toisiamme arjessa ja työn keskellä. Olemme itkeneet ja nauraneet yhdessä. Yhteisessä ymmärryksessä olemme myös päättäneet jatkaa elämää erillään ystävinä. Tämä on meille erittäin tärkeä ja henkilökohtainen asia, jota emme aio tämän enempää julkisesti kommentoida. Vaikkakin eroamme ja lusikat menevät jakoon, emme anna sen vaikuttaa meidän aitoon ja ainutlaatuiseen ystävyyteemme. Ilona & Sami

Henkilön Sami Hedberg (@samihedberg) jakama julkaisu

”Yhteisessä ymmärryksessä olemme myös päättäneet jatkaa elämää erillään ystävinä. Vaikkakin eroamme ja lusikat menevät jakoon, emme anna sen vaikuttaa meidän aitoon ja ainutlaatuiseen ystävyyteemme.”

Kaksikko myös kirjoittaa, että koska kyseessä on heille tärkeä ja henkilökohtainen asia, he eivät aio kommentoida asiaa enempää julkisesti.

”Sovimme täydellisesti yhteen jo ajatuksen tasolla”

Sami ja Ilona avioituivat Kalastajatorpalla elokuussa 2013. Tuolloin pari saapui häävastaanotolle helikopterilla.

Vuonna 2016 Sami ja Ilona kertoivat Annan haastattelussa parisuhteestaan ja siitä, miksi he ovat onnellisia juuri toistensa kanssa.

– Sovimme täydellisesti yhteen jo ajatuksen tasolla. Tiedän jo pelkästä katseesta, mitä Sami miettii. Sami on puolisoni ja paras ystäväni. Yhdessä voimme tehdä mitä vain, Ilona sanoi tuolloin.

– Meillä on tekemisen meininki. Ne, jotka tuntevat meidät parhaiten, sanovat, että oli alusta saakka selvää, että meistä tulee pari. Meillä on sama myönteinen asenne. Tärkeää on myös se, että voimme olla yhdessä hiljaa. Ilonan kanssa minun ei tarvitse esittää mitään, Sami täydensi.

X