Julkkikset

Sami Kuronen ei sääli Temptation Island -pareja: ”He ovat tulleet vapaaehtoisesti testaamaan parisuhteensa lujuutta”

Temptation Island Suomi -ohjelman iltanuotioilla tiukkoja kysymyksiä esittävä Sami Kuronen ei sääli ohjelmassa mukana olevia pariskuntia, vaikka empatiaa heitä kohtaan tunteekin. – Minun täytyy esittää ne ilkeimmät ja tiukimmatkin kysymykset, jotka kotisohvalla istuva ihminen haluaisi iltanuotiolla istuvilta kysyä.
18.4.2018 Teksti: Hilppa Alanko Kuvat: Nelonen Media

Temptation Island Suomi -ohjelman juontaja Sami Kuronen, 44, on saanut Twitterissä lisänimen grillimaisteri, sillä sarjan iltanuotioilla hän grillaa osallistujia tiukoilla kysymyksillään.

– Minun täytyy esittää ne ilkeimmät ja tiukimmatkin kysymykset, jotka kotisohvalla istuva ihminen haluaisi iltanuotiolla istuvilta kysyä, Sami sanoo.

Sami tuntee empatiaa muttei sääliä

Iltanuotiot ovat pareille vakavia paikkoja. Jos oma kumppani on käyttäytynyt ei-toivotusti ja asia valkenee iltanuotiolla näytettävällä videolla, voi tunnelma iltanuotiolla olla todella raskas. Näinä hetkinä Samilta vaaditaan pelisilmää.

– Jos näen, että joku menee iltanuotiolla aivan romuksi, en minäkään niin ilkeä ole, että löisin puukkoa syvemmälle. Minun täytyy yrittää lukea tilannetta ja aistia, kuinka pitkälle voin mennä ja mitä kysyä.

Kun joku osallistujista näkee ikävän videon, Sami ei voi olla tuntematta empatiaa tätä kohtaan.

– Joka kausi tulee niitä hetkiä, että hei, puhalletaan peli poikki ja lähdetään kotiin, tämä ei ole kivaa, Sami kuvailee.

Sami sanoo, ettei hän kuitenkaan tunne sääliä pariskuntia kohtaan.

– He ovat kuitenkin tulleet vapaaehtoisesti testaamaan parisuhteensa lujuutta.

Kaikki hetket eivät tallennu kameralle

Jokaista hetkeä saarella ei kuvata, eli aivan kaikkea tapahtunutta ei iltanuotiovideoilla ole mahdollista nähdä. Pystyisikö kulissien piiloissa pettämään?

– Totta kai se on mahdollista. Kameroita ei ole joka nurkalla eivätkä kamerat käy 24/7. Saari ei ole BB-talo. Kyllä saarella on voinut tapahtua jotain sellaista, mitä me emme ehkä tiedä. Mutta sitten taas toisaalta siellä on myös paljon pikkulintuja, jotka lauleskelevat meille jälkeenpäin, jos jotain on tapahtunut, Sami kertoo.

Sami luottaa siihen, että katsojilta ei jää asioita kuulematta.

– Väittäisin, että 98 prosenttisesti kaikki, mitä saarella tapahtuu, kantautuu meidän korviimme ja sitä kautta myös katsojien korviin.

Ilman kameroita vietettävät hetket ovat Samin mukaan hyvin tärkeitä osallistujille ja heidän keskinäisille suhteilleen.

– Silloin osallistujat saavat hengittää vähän vapaammin ja ryhmä tiivistyy. Ne hetket, kun kamerat eivät käy, ovat tärkeitä hetkiä kemioiden syntymiselle.

Luetuimmat

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *