Julkkikset

Sami Kuronen kertoi yllättävän uutisen – suosittu juontaja lopettaa työnsä Suomipopilla: ”On aika suunnistaa kohti uusia haasteita”

Juontaja Sami Kuronen, 45, kertoo Instagram-tilillään lopettavansa työnsä Suomipopilla seitsemän vuoden jälkeen. "Nämä vuodet ovat olleet elämässäni monin tavoin suurta muutoksen aikaa", Sami kertoo päivityksessään.
9.12.2019 Teksti: Roosa Roivainen Kuvat: OM-arkisto

Sami Kuronen aloitti maanantaiaamun kertomalla seuraajilleen yllättävän uutisen. Suosittu juontaja julkaisi Instagram-tilillään päivityksen, jossa kertoo lopettavansa työnsä Suomipop-radiokanavalla seitsemän vuoden jälkeen.

Sami kuvailee sosiaalisessa mediassa tunnelman olevan haikea, mutta odottava:

”Sain työskennellä viimeiset seitsemän vuotta Suomen suosituimmalla radiokanavalla ja olen siitä ikuisesti kiitollinen. Nämä vuodet ovat olleet elämässäni monin tavoin suurta muutoksen aikaa. Muutos on usein hyvästä ja siihen uskon nytkin! Tällä kertaa se tapahtuu omasta aloitteesta.”

Päivityksessään Sami kiittää niin kuulijoita kuin työkavereitaankin kuluneista vuosista.

Kohti uusia kuvioita

Instagram-päivityksessään Sami paljastaa, että aivan tyhjän päälle hän ei ole jäämässä. Tulevaisuuden suunnitelmansa juontaja pitää kuitenkin toistaiseksi vielä salaisuutena.

”Uusista kuvioista lisää, kun aika on”, Sami lisää Instagram-tilillään.

Sami julkaisi ensimmäisen keittokirjansa Elämäni reseptit tänä syksynäAnnan syyskuisessa haastattelussa Sami kertoi suunnitelleensa kirjaprojektille jo jatkoa.

–  Jos saamme aikataulut sopimaan, ensi vuoden puolella alkaa seuraavan kirjan teko. Se on oma itsenäinen kokonaisuutensa, eikä ensimmäisen kirjan jatko-osa, Sami kertoi tuolloin.

Lue myös: 

Sami Kuronen paljasti hittireseptinsä: näin leivot helpot ja nopeat ”Kurosen sämpylät” – katso ohje

Toisenlaiset teiniäidit -juontaja Sami Kuronen oivalsi jotain tärkeää: ”Niin paljon kuin on vanhempia, on myös tapoja olla vanhempi”

Temptation Island Suomi -juontaja Sami Kuronen: ”Uskoni täydelliseen luottamukseen parisuhteessa on rapistunut ohjelman myötä”

Lue myös

Suosittelemme