Sara Chafak
– Pidin viimeiset melkein viisi vuotta yksityiselämäni vain omana tietonani, Sara Chafak kertoi.
Julkkikset

Sara Chafak haaveilee äitiydestä mutta tietää, ettei raskaaksi tuleminen ole hänelle helppoa: ”Elämäni menisi pilalle, jos alkaisin murehtia asiaa”

Somevaikuttaja Sara Chafak toivoisi saavansa jossain vaiheessa lapsia, jos se on mahdollista. Parisuhdeonni ex-jääkiekkoilija, Love Island -tähti Jeffrey Lawmanin kanssa kukoistaa.
Teksti: Johanna Yrjölä Kuvat: Atte Kajova

Ex-missi ja somevaikuttaja Sara Chafak on poikkeusvuoden aikana alkanut avata somessa enemmän henkilökohtaista elämäänsä ja parisuhdeonneaan.

– Pidin viimeiset melkein viisi vuotta yksityiselämäni vain omana tietonani, sillä tuntui, että työni, sosiaalinen media ja julkisuus tulivat joka tuutista ulos. Koin, että tarvitsin tauon, ja katosin melkein kokonaan julkisuudesta. Nyt tuntuu hyvältä olla taas takaisin, Sara kertoi The Folks Hotel Konepajalla järjestetyssä Gant <3 Miss Suomi -muotinäytöksessä Helsingissä.

Kun Saran pitkäaikainen parisuhde päättyi joitakin vuosia sitten, hän ei arvannut, että uusi ihminen astuisi pian hänen elämäänsä. Sara on seurustellut pari vuotta ex-jääkiekkoilija ja Love Island -tähti Jeffrey Lawmanin kanssa.

– En etsinyt parisuhdetta, vaan halusin olla omillani. En kuitenkaan voinut kieltäytyä, kun näin upea tyyppi tuli vastaan, Sara kehui puolisoaan.

– En tiedä, millä tuurilla olen löytänyt noin upean ihmisen viereeni. Meitä yhdistävät muun muassa samanlaiset taustat ja vähän introvertit luonteet. Naimisiin meillä ei ole kuitenkaan kiire. Toki olen haaveillut pienestä asti tietynlaisesta kosinnasta, mutta olen myös ymmärtänyt, ettei elämä mene useinkaan suunnitelmien mukaan, vaan asiat tapahtuvat omalla painollaan.

Annan jutussa vuodenvaihteessa Saran äiti Marja Laakso kommentoi tyttärensä kumppania näin: ”Hyväkäytöksinen, ystävällinen, kiltti nuori mies. Hyvä huumorintaju. Harva mies saa Saran nauramaan!”

Sara Chafak piti suhteensa Jeffrey Lawmaniin pitkään salassa julkisuudelta.

Naimisiin ei ole kiire, Sara toteaa. – Asiat tapahtuvat omalla painollaan.

Haaveissa äitiys

Sara on kertonut aiemmin, että haluaisi olla joskus äiti. Toisaalta hän tietää, että hänen on vaikea tulla raskaaksi.

– Toistaiseksi biologinen kelloni ei vielä tikitä, mutta jossain vaiheessa toivoisin lapsia, jos se on mahdollista. Tiedän, että se ei ole minulle fyysisesti helppoa. Elämäni menisi kuitenkin pilalle, jos alkaisin murehtia asiaa. Jos emme saa lapsia, voimme aina hommata koiria tai kissoja.

X