– Muoti on aina kiinnostanut minua. Kaapissani on aika paljon paljetti-iltapukuja ja lateksihameita, Sara Melleri sanoo.
Julkkikset

Nuoren Sara Mellerin sydäntä kouraisi, kun 41-vuotias Kikka kuoli – silloin hän ei voinut aavistaa, että tiet risteäisivät vielä

Tähden tuhoutuminen on Sara Mellerin mielestä aina mieltä kiihottavaa. Tuoreessa Kikka!-elokuvassa päähenkilöä ei kuitenkaan nähdä uhrina. Sara sai näytellä kokonaista, moniulotteista ihmistä.
Teksti: Miia Siistonen Kuvat: Liisa Valonen ja Sara Mellerin kotialbumi

Vaalea nuori nainen seisoo peilin edessä ja ruuvaa hyräillen korviinsa kookkaita renkaita. Tukka on koottu kuohkeaksi keoksi päälaelle, yllä on antelias musta pitsitoppi ja nahkasortsit. Vielä tunnusomainen kauneuspilkku ylähuuleen, ja nainen on valmis illan rientoihin.

On vuosi 1986. Diskovalojen välkkeessä pyörähtelevä Kirsi Viilonen työskentelee kosmetiikkamyyjänä, mutta tähtäin on paljon korkeammalla. Hän haluaa tähdeksi.

Tuore Kikka!-elokuva käynnistyy vuodesta, jolloin Sara Melleri syntyi. Kolme vuotta myöhemmin Kirsistä oli tullut kaikkien tuntema Kikka, joka teki läpimurron biisillä Mä haluun viihdyttää. Kappaleesta kuvatussa musiikkivideossa piukkaan pinkkiin napapaitaan ja minihameeseen sonnustautunut laulajatar veivaa villisti lannetta ja luo vihjailevia silmäyksiä kameraan.

Tuo video osui myös pienen Saran silmiin. Hänestä Kikka oli kerrassaan ihana. Mutta pian idolit vaihtuivat Marilyniin ja Madonnaan, ja Kikka unohtui. Seuraava muistikuva on vuodelta 2005, kun lööpit kirkuivat laulajattaren kuolleen vain 41-vuotiaana. Se kouraisi sydäntä.

Tilaa Anna ja jatka lukemista

Tämä artikkeli on tilaajille varattua maksullista sisältöä.

Tilaa Anna Kirjaudu

X