Julkkikset

Sara Sieppi ei piilottele blogissaan eron aiheuttamaa tunnekuohua: ”Olisi helpompaa sanoa, että kaikki on tosi hyvin”

Roope Salmisesta eronnut Sara Sieppi paljastaa blogissaan, että hän aikoo tulevissa blogiteksteissään todennäköisesti käsitellä eron aiheuttamaa tunnekuohua, jota hän parhaillaan käy läpi.
3.10.2018 Teksti: Hilppa Alanko Kuvat: OM-arkisto

Ex-missi Sara Sieppi, 27, kertoi syyskuussa eronneensa muusikko ja juontaja Roope Salmisesta, 28. Sara on eron jälkeen kertonut Anna.fi:n haastattelussa, että hän keskittyy nyt itseensä ja ottaa omaa aikaa.

Viime aikoina Saralle on tapahtunut paljon

Vastikään julkaisemassaan blogikirjoituksessa Sara kertoo, että erosta ilmoittamisen jälkeen hänelle on tapahtunut paljon.

”Suurimpana niistä varmaan on uuteen asuntoon muuttaminen, josta yritän rakentaa itselleni pala palalta uutta kotia”, Sara kirjoittaa.

Sara ehti seurustella ja käytännössä myös asua Roope Salmisen kanssa kolme vuotta. Sara paljasti vuonna 2016 Anna-lehden haastattelussa, että hänen ja Roopen suhde eteni alussa vauhdilla.

– Olimme jo alkumetreillä yhdessä päiväkausia yhteen menoon. Roope muutti käytännössä saman tien luokseni, Sara kertoi.

Eron aiheuttamaa tunnekuohua ei piilotella blogissa

Sara ei aio piilotella blogissaan eron aiheuttamia tunteita. Todennäköisesti hän aikoo tulevaisuudessa avautua blogissaan eron aiheuttamista tuntemuksista. Hän aikoo kirjoittaa tunteistaan kaunistelemattoman rehellisesti.

”Tulevat blogitekstit tulevatkin varmaan käsittelemään jonkin verran kaikkea tätä tunnekuohua, mitä käyn tällä hetkellä läpi. Olisi helpompaa varmasti sanoa täällä, että kaikki on tosi hyvin, mutta haluan pitää blogini rehellisenä”, Sara kirjoittaa.

Jokainen päivä tuntuu nyt erilaiselta

Saran elämässä puhaltavat nyt uudet tuulet ja hän kertoo blogissa uskovansa, että niihin totuttelu ottaa aikansa.

”Jokainen päivä tuntuu tällä hetkellä jotenkin tosi erilaiselta”, Sara kuvailee tuntojaan blogissaan.

Lue myös

Suosittelemme