Sara Sieppi avaa arkeaan ja elämäänsä Iholla-sarjan uudella kaudella.
Sara Sieppi avaa arkeaan ja elämäänsä Iholla-sarjan uudella kaudella.
Julkkikset

Sara Sieppi kuluttavan on-off-suhteen jälkeen: ”Jos itsellä on hyvä, se riittää, riippumatta millaista elämää elän”

Sara Sieppi täytti kolmekymmentä ja hyväksyi, että kaikki ei mennyt niin kuin hän suunnitteli.
Teksti: Emilia Saloranta Kuvat: Kristiina Kurronen

Sara Sieppi on yksi Iholla-sarjan toisenkin kauden elämäänsä kuvaavasta neljästä tähdestä. Hän kokee, että kuvausten kannalta toinen kausi meni helpommin, vaikka viime keväänä ja kesänä elämässä oli paljon myllerrystä.

– Tämä on formaatti, jossa näkee kuka minä olen. Kuvaan Instagramiini sellaisia elämän huippuhetkiä, tässä näkee niiden taakse. Uskalsin jopa aikaisempaa rohkeammin eritellä tunteita, joita kolmekymppisen naisen elämään liittyy ihmissuhdekiemuroineen.

Ensimmäisessä jaksossa nähdään, miten Sara päättää lopettaa kuluttavan on off -suhteen.

– Kun elämässä tapahtuu välillä paljon, reilu puoli vuotta sitten tapahtuneet asiat asiat tuntuvat nyt kaukaisilta ja on välillä raskasta joutua käymään niitä uudelleen läpi, kun katsoo jaksoja. Varsinkin, kun nyt elämä tuntuu enemmän onnelliselta ja hyvältä, Sara totesi Iholla-lehdistöpäivässä.

Lue myös: Parisuhteisiin pettynyt Sara Sieppi: ”Enää en unohda omaa elämääni”

Rohkeita ratkaisuja

Sara sanookin, että vielä parikymppisenä, juuri kruunattuna missinä, hän ajatteli, että elämä näyttäisi kolmekymppisenä toisenlaiselta; olisi se perhe ja punainen tupa.

– Viime vuosina olen ymmärtänyt, että turhaan otan itselleni mitään paineita tai pakotan mun elämän jonkun tiettyjen kaavojen sisälle, vain siksi että olen joskus miettinyt tai ympäristö vaatisi, miten asioiden pitäisi olla. Jos itselläni on hyvä, niin se riittää riippumatta siitä millaista elämää elän.

Suomen suurimpiin vaikuttajanimiin lukeutuva Sara teki viime syksynä rohkea ratkaisun, kun osti näkemättä itselleen mökin.

– Vietin kesällä aikaa siellä suunnalla, missä mökkini sijaitsee. Meidän perhe asuu landella ja olen aina ollut siellä kotona käydessä. Halusin nyt sieltä suunnalta myös oman paikan. Toki ajomatkaa on aika paljon, mökilleni on kymmenen tunnin matka.

Sara sairastui juuri ennen joulua koronaan, joten oma mökin osto osui hyvään ajankohtaan. Kymmenen päivän karanteenista Sara vietti valtaosan yksin.

– Oireet olivat lieviä, ja oli vähän hassu olo olla mökillä ihan yksin. Minun piti olla joululomalla vähän pidemmän aikaa ja oli vähän erilaisia suunnitelmia lomalle. Teki hyvää olla yksin omien ajatusten kanssa, tyhjentää kaikki.

Nainen on huomannut, että hänessä on sekä introvertin että ekstrovertin piirteitä. Tämä näkyy myös Iholla-sarjassa.

– Tykkään sosiaalisista menoista, mutta en ahdistu yksinolosta ja tarvitsen aikaa itselle. Joulunakin huomasin, kun olin seurannut Facetimen kautta perheen lahjojen avaamista, että puhelun lopetettua oli kiva palata omaan rauhaan.

Ensimmäiset Iholla-jaksot nähtävissä Discovery+ -palvelussa.

X