Julkkikset

Sara Sieppi oivalsi monta asiaa Filippiinien viidakossa: ”Opin nauttimaan hetkestä aivan uudella tavalla”

Sara Sieppi nautti suuresti Selviytyjät Suomi -kilpailusta. Sara sai viidakossa pieniä, mutta sitäkin tärkeämpiä oivalluksia elämästä ja arjesta.

Teksti:
Katri Koskinen
Kuvat:
Kristiina Kurronen, Nelonen

Sara Sieppi nautti ajastaan viidakossa.

Sara Sieppi nautti suuresti Selviytyjät Suomi -kilpailusta. Sara sai viidakossa pieniä, mutta sitäkin tärkeämpiä oivalluksia elämästä ja arjesta.

Vuoden 2011 Miss Suomi, juontaja ja somepersoona Sara Sieppi, 28, yllättyi itsekin, miten taktiseksi pelaajaksi hän muuttui Selviytyjät Suomi -kilpailussa. Kuukausi Filippiinien viidakossa opetti paljon muutakin.

– Varmaan isoimpana sen, että lomalle lähtiessäni olen aina mennyt viiden tähden hotelliin, jossa kaikki on viimeisen päälle ja toimii varmasti. Mutta nyt voisin lähteä reppureissaamaan jonnekin, missä ei ole mitään, matkustamista rakastava Sara kertoo.

Sosiaalista mediaa aktiivisesti päivittävä Sara voi myös henkisesti paremmin ilman arkea normaalisti siivittäviä häiriötekijöitä.

– Opin nauttimaan hetkestä aivan uudella tavalla. Opin sen, että hetkistä voi nauttia ilman puhelintakin – ja niistä saa silloin myös paljon enemmän irti. Opin pieniä juttuja, jotka nousivat viidakossa todella esiin.

Kaikki samassa veneessä

Sara Sieppi on aiemmin kertonut Annan haastattelussa stressaantuvansa isoissa ryhmissä, joissa on vieraita ihmisiä. Uudessa porukassa hän on toiminut pikemminkin tarkkailijana.

– Minun pitää hieman lämmetä, ennen kuin annan itsestäni jotain, Sara tarkentaa.

– Mutta Selviytyjissä tilanne oli erilainen: meillä oli alussa hyvä ja pieni porukka. Meitä kaikkia jännitti, joten olimme kaikki samassa veneessä.

Ja mikä parasta, Sara sai myös uusia ystäviä.

– Se oli hienoa! Selviytyjät oli hullu kokemus meille kaikille. Kävimme myös keskusteluja jokaisen kanssa, koska vietimme niin paljon aikaa keskenämme.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Sara Sieppi (@sarasieppi) jakama julkaisu

Ikävä ei iskenyt

Aika Filippiinien viidakossa rauhoitti Sara Sieppiä, vaikka peli kävi kovana.

– Oli ihanaa herätä auringon noustessa ja mennä nukkumaan auringon laskiessa. Ei ollut aikatauluja ja kiirettä – muut päättivät tekemiset puolestasi. Se oli jollain tasolla rentouttavaa.

Sara Sieppi suorastaan nautti Selviytyjät Suomi -kilpailusta, mutta ennen kaikkea viidakon rauhasta.
Sara Sieppi nautti Selviytyjät Suomi -kilpailusta, mutta ennen kaikkea viidakon rauhasta.

Entä iskikö Saraan missään vaiheessa koti-ikävä?

– Ei, nautin siellä olostani. Olisin voinut jäädä pidemmäksikin aikaa. En ikävöinyt mitään, enkä ketään. Minulla oli siellä kaikki oli hyvin.

Selviytyjät Suomi sunnuntaisin klo 19 Nelosella.

Lue myös:

Sara Sieppi on kiltti, kilpailuhenkinen ja kärsimätön – ja näin se näkyy hänen arjessaan: ”Minä olen oman elämäni tähti”

Laittautumista rakastava Sara Sieppi meikkaa, vaikka olisi kotona yksin – nämä ovat Saran vinkit kauneudenhoitoon

X