Satu Silvon tytär valmistui näyttelijäksi.
Julkkikset

Satu Silvon Vilma-tytär juhlii näyttelijäksi valmistumista! Kuin kaksi marjaa – tunnistatko, kumpi on kumpi?

Satu Silvon ja Heikki Kinnusen Vilma-tytär valmistui näyttämötaiteen maisteriksi.
Teksti: Christina Boman Kuvat: Sampo Korhonen

Satu Silvon ja Heikki Kinnusen tytär Vilma Kinnunen juhlisti Teatterikorkeakoulusta valmistumistaan viime viikonloppuna. Ylpeä äiti jakoi kuvan juhlasta omalla Instagram-tilillään.

– Onnea Vilmiski 💖 lumoavan omanlainen olet, ihan juuri sinä, etkä kenenkään tai minkään jatke, Satu Silvo kirjoittaa Instagram-julkaisussa.

Hän kuvaa tytärtään kauniin sanoin:

– Herkkä, väkevä, mielikuvitusrikasta, luova, ihana huumorintaju, analysoiva ja ihmettelevä sekä kyseenalaistava. Sinussa on vahva kohtimenemisen sinnikkyys ja totuudellisuuden taju.

Kuvia katsellessa huomaa, kuinka paljon samaa näköä äidissä ja tyttäressä on. Voit selata julkaisun kuvia painamalla kuvan oikeassa reunassa olevasta nuolesta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Satu Silvo (@satusilvo) jakama julkaisu

Satu-äidin jakama kuvasarja on kerännyt tuhansia tykkäyksiä ja onnitteluja, muun muassa Maria Veitolalta. Äidillä on tyttärelleen kannustava viesti:

– Kukoistuksen luovuuden ja lahjakkuuden hedelmät nyt näyttämötaiteen käyttöön; monimuotoisille näyttämöille sen kaikissa olomuodoissa, rohkeutta sinne minne ikinä elämän polut viekään, Satu-äiti iloitsee päivityksessään.

Äidin ja tyttären yhdennäköisyyteen on kiinnitetty huomiota aiemminkin, kuten tämän Satu Silvon aiemmin jakaman Instagram-kuvan yhteydessä:

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Satu Silvo (@satusilvo) jakama julkaisu

– Kuin kaksi marjaa, kuvaa on kommentoitu useaan otteeseen.

Vilma on näytellyt tähän mennessä pääsääntöisesti tv-rooleissa. Myös Vilman veli Paavo Kinnunen on näyttelijä. Hänet tunnetaan muun muassa rooleistaan Seurapeli– ja Suomen hauskin mies -elokuvissa.

Lue myös: Näyttelijöiden näyttelevät lapset nousevat kuin komeetat – keitä ovat Veetu Hietanen, Aamu Milonoff ja Antti Autio?

X